Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#тияк?: Онлайн нарада щодо налагодження комунікації та розвитку екосистеми Всеукраїнської програми ментального здоровʼя

Дата: 24.01.2024 12:47
Кількість переглядів: 60

Сьогодні, 24 січня, відбулась онлайн нарада з регіональними координаторами Всеукраїнської програми ментального здоровʼя спільно із Психологічною службою ДСНС України та регіональними представниками задля налагодження комунікації та розвитку екосистеми програми на місцях.

Фото без опису

У нараді взяла участь радниця начальника Житомирської ОВА з гуманітарних питань і ментального здоров‘я Ірина Гладка.

Організатором заходу виступив Координаційний центр КМУ / Mental Health UA, що забезпечує супровід і реалізацію Всеукраїнської програми ментального здоровʼя Ти як? за ініціативою першої леді України Олена Зеленська.

Під час заходу, директорка з координації органів центральної і виконавчої влади Координаційного центру з психічного здоров’я КМУ та радниця прем’єр-міністра України Ірина Микичак, порушила питання налагодження комунікації регіональних координаторів програми з психологами ДСНС, створення необхідного нормативно-правового поля для впровадження пріоритетного проєкту Міністерства внутрішніх справ «Алгоритм реагування у надзвичайних ситуаціях».

В рамках реалізації проєкту, керівник Психологічної служби ДСНС України Анатолій Сичевський, презентував порядок взаємодії психологів ДСНС та Нацполіції з питань надання психологічної допомоги постраждалим внаслідок надзвичайних ситуацій Зокрема, механізм взаємодії, алгоритм та порядок залучення, проведення анкетування з подальшою психосоціальною підтримкою осіб тощо. Окреслив проблемні питання подальшого психологічного супроводження постраждалих з метою постійної психосоціальної підтримки.

Також обговорювались питання поглиблення взаємодії та комунікації всіх учасників онлайн наради з подальшим надання пропозицій спільної співпраці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь