Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Володимир Зеленський відзначив воїнів Житомирського прикордонного загону та 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України

Дата: 29.01.2024 16:35
Кількість переглядів: 60

У своєму вечірньому зверненні Президент України Володимир Зеленський відзначив воїнів Житомирського прикордонного загону та 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України за особисті дії у обороні України від російських окупантів.

Фото без опису

«Марʼїнський напрямок – Прикордонна комендатура швидкого реагування Житомирського загону: дякую всім вам, наші воїни, за влучність та знищення російської техніки. А особливо я відзначу молодшого сержанта Павла Шевчука та сержанта Радіона Блашка – просто молодці, хлопці! Кожен особистий результат на цій війні – це результат усієї України. Бо саме з особистих результатів складається стійкість нашої держави, наші спільні державні можливості й успіхи української оборони», — зазначив Президент України.

Також Президент України відзначив воїнів-десантників Житомирщини.

«Безумовно заслуговують на особливу вдячність також і воїни 95-ї окремої десантно-штурмової бригади наших Збройних Сил України. Усім вам, хто незмінно сміливо захищає державу, Україна є вдячною. Особливо варто відзначити за бойові операції старшого солдата Євгенія Кучменка та солдатів Миколу Мантулу та Віталія Курдіна. Дякую вам, хлопці, за вашу хоробрість і за вміння дійсно дбати про побратимів!», — сказав Володимир Зеленький.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь