Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні до Поліського ліцею на зустріч із старшокласниками Ушомирської громади завітали військові Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова

Дата: 06.03.2024 19:40
Кількість переглядів: 70

У складі делегації гостей прибули представники педагогічного колективу та курсанти вищого навчального закладу з метою інформування молоді про умови вступу до інституту. Учні мали можливість ознайомитися з засобами радіоелектронної боротьби, літальними апаратами і іншими технічними засобами, а також послухати відомі музичні композиції у виконанні військового оркестру Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова.

Фото без опису

Житомирський військовий інститут імені С.П. Корольова вже давно став візитівкою Житомирщини. Випускники цього закладу наразі гідно несуть службу у Збройних Силах України, міністерствах та відомствах, зокрема в Національній гвардії України, Державній прикордонній службі України, Службі зовнішньої розвідки України, Державному космічному агентстві України та інших.

Серед пріоритетних напрямків роботи військового інституту варто відмітити підготовку високоінтелектуальних фахівців з експлуатації складних технічних систем, новітніх роботизованих комплексів озброєння та спеціалістів ІТ-технологій.

Такі заходи є невід’ємною частиною військово-патріотичного виховання молоді, що сприяє популяризації і підвищенню обізнаності про військову справу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь