Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр Федько провів нараду щодо роботи комісії, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту на території області

Дата: 22.04.2024 16:57
Кількість переглядів: 39

За дорученням начальника Житомирської ОВА, його заступник з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько провів нараду щодо початку  роботи комісії, яка має здійснити  контрольну перевірку стану організації заходів  цивільного захисту на території області.

Фото без опису

Заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Роман Примуш представив членів комісії, які протягом тижня будуть працювати в кожному з районів Житомирщини.

«В умовах воєнного стану питання захисту наших громадян є першочерговим пріоритетом. Від початку повномасштабного вторгнення на Житомирщині триває постійна робота з ремонту та облаштування укриттів. Ми залучаємо до виконання цих завдань усі можливі джерела фінансування: кошти державного та обласного бюджету, громад, міжнародних донорів та благодійників», — зазначив Олександр Федько.

Також він зазначив, що на території області постійно проводяться навчання з реагування на можливі загрози хімічного або техногенного характеру. Розробляються та оновлюються евакуаційні плани. Вдосконалюється обласна система централізованого оповіщення.

«Певен, що за підсумками роботи комісії ми зможемо ще більш покращити нашу роботу з питань цивільного захисту населення», — підкреслив Олександр Федько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь