Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Коростенської РВА Олег Рябой провів робочу зустріч з головами громад, керівниками лісогосподарських підприємств Коростенського району

Дата: 12.06.2024 16:54
Кількість переглядів: 83

Начальник Коростенської РВА Олег Рябой провів робочу зустріч з головами громад, керівниками лісогосподарських підприємств Коростенського району, керівниками природних заповідників «Поліський» та «Древлянський», представниками національної поліції України та державної служби України з надзвичайних ситуацій з питань заходів запобігання пожежам в природних екосистемах.

Фото без опису

Щороку лісові пожежі завдають непоправних збитків природному середовищу. На подолання наслідків пожеж витрачаються величезні кошти з бюджету країни.

Заслухали звіти керівників лісогосподарських підприємств та природних заповідників щодо готовності до протидії пожежам у лісах, торфовищах та сільгоспугіддях Коростенського району під час пожежонебезпечного періоду.

Олег Рябой наголосив на необхідності максимальної взаємодії місцевої влади, органів ДСНС, правоохоронних структур та лісівників з метою недопущення надзвичайних подій на території Коростенського району.

Наше завдання зберегти екосистеми і землю від пожеж для майбутніх поколінь!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь