Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо громади на Конгресові слухання проєкту Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку співробітництва територіальних громад»

Дата: 10.07.2024 10:58
Кількість переглядів: 90

Офіс Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України у партнерстві з Програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (Програма DOBRE) та Програмою Рада Європи: децентралізація і місцеве самоврядування проведуть Конгресові слухання проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку співробітництва територіальних громад».

Фото без опису

Участь у заході візьмуть народні депутати України – члени Комітету державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, представники всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експерти.

Слухання відбудуться 15 липня о 14:00. Трансляція наживо відбуватиметься на Facebook-сторінках Програми DOBRE, Програми Рада Європи: децентралізація і місцеве самоврядування, Український кризовий медіа-центр, Конгресу місцевих та регіональних влад, порталу «Децентралізація».

 Інформаційні партнери – Український кризовий медіа центр та портал «Децентралізація».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь