Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Січня, 2020 р., 16:45
З 17 січня 2020 року т.в.о. начальника Коростенського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області став підполковник поліції Валерій Миколайович Столяр. До цього часу він працював у нашому місті заступником начальника відділу - начальником сектору кримінальної поліції Коростенського відділу поліції.
20 Січня, 2020 р., 15:18
Президент України Володимир Зеленський взяв участь у церемонії вшанування пам’яті українських громадян, які загинули внаслідок катастрофи літака компанії «Міжнародні авіалінії України» в Ісламській Республіці Іран.
20 Січня, 2020 р., 14:22
Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.
20 Січня, 2020 р., 14:21
15 січня Голова ДПС Сергій Верланов відвідав з робочим візитом Головне управління Державної податкової служби України в Одеській області, аби особисто розібратися в ситуації, що склалася в податковій службі області і анонсувати початок роботи групи з проведення тематичної перевірки організації роботи місцевої податкової служби. Всі матеріали за результатами перевірки будуть негайно передані до правоохоронних органів.
20 Січня, 2020 р., 13:25
Відповідно до інформації, отриманої відділом адміністрування Державного реєстру виборців апарату Житомирської облдержадміністрації від Служби розпорядника Державного реєстру виборців Центральної виборчої комісії, Житомирська область стабільно щомісячно посідає перше місце в Україні у рейтингу органів Державного реєстру виборців. 
20 Січня, 2020 р., 12:01
З початку 2020 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2019 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь