Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Січня, 2020 р., 09:18
Українська делегація, яка прибула до Єрусалима для участі у п’ятому Всесвітньому форумі пам’яті Голокосту, вирішила віддати свої запрошення людям українського походження, які пережили цю страшну трагедію. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.
24 Січня, 2020 р., 08:48
Конвенція про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок (CEDAW) і після 40 років з дати ухвалення лишається актуальним механізмом для розвитку державної політики щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.
24 Січня, 2020 р., 08:46
Україна проводить переговори щодо звільнення утримуваних громадян, які перебувають на тимчасово окупованій території та в Росії, повідомив Президент Володимир Зеленський.
23 Січня, 2020 р., 15:17
З метою відзначення Дня Соборності України, вшанування багатовікової історії національного державотворення, засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність, єднання суспільства у справі розбудови України як високорозвиненої європейської держави в закладах освіти Коростенського району було проведено заходи інформаційно-просвітницького спрямування:
23 Січня, 2020 р., 15:08
22 січня відзначається День Соборності України - свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту воз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві.
23 Січня, 2020 р., 14:04
З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян», а також сприяння у вирішенні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до органів державної влади, керівником апарату Коростенської районної державної адміністрації Катериною Корчовою сьогодні, 23 січня, в приміщенні Сингаївської сільської ради здійснено виїзний прийом громадян.
23 Січня, 2020 р., 12:47
Відповідно даних, оприлюднених на офіційному вебсайті Держпродспоживслужби, вже відомі результати масштабного моніторингу масла солодковершкового, який проводився в рамках медійного проєкту «СТОП Фальсифікат».
23 Січня, 2020 р., 12:19
«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення організаційної структури та державного контролю у сфері захисту прав дітей та соціальної підтримки сім’ї» із соціальними службами Коростенського району.
23 Січня, 2020 р., 12:12
Скарлатина – це гостре інфекційне захворювання. Воно викликане ß-гемолітичним стрептококом групи А. 
23 Січня, 2020 р., 11:42
Сьогодні, 23 січня, в облдержадміністрації провели офіційну презентацію туристичного логотипу Житомирщини. Цей логотип обрали з-поміж 23 варіантів, котрі подавали на конкурс ще у 2018 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь