Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

17 Січня, 2023 р., 17:08
Повномасштабна агресія росії проти України принесла багато страждань та випробувань, проте війна — не привід відкладати здоров’я на другий план. Турбота про своє здоров’я — внесок у наше майбутнє й одна з найкращих інвестицій у перемогу.
17 Січня, 2023 р., 11:07
Розкажіть — що для вас найважливіше при виборі медичного закладу, коли звертаєтеся за допомогою. Від ваших відповідей залежить те, якою буде система охорони здоровʼя України у майбутньому.
11 Січня, 2023 р., 10:48
Запрошуємо представників місцевої влади доєднатись до чергової зустрічі за участі Голови НСЗУ Наталії Гусак. Тема онлайн-зустрічі - "Особливості розширення програми “Доступні ліки” під час воєнного стану".
10 Січня, 2023 р., 14:48
Житомирська ОВА запрошує жителів Житомирської області до перегляду онлайн-брифінгу позаштатного експерта по сімейній медицині, медичного директора міського “Центру первинної медико-санітарної допомоги” Олександра Косміна на тему «Програма “Доступні ліки” під час воєнного стану».
09 Січня, 2023 р., 16:49
Рецепт може бути паперовим або електронним. У випадку, коли лікар має доступ до електронної системи охорони здоров’я, він створює електронний рецепт. Після створення рецепта на мобільний телефон пацієнта приходить СМС з унікальним номером рецепта та кодом підтвердження для отримання ліків в аптеці. Зміст СМС: «Ваш рецепт: ****-****-****-****. Код підтвердження: ****» — ця комбінація 16 цифр і є електронним рецептом.
05 Січня, 2023 р., 12:20
За програмою “Доступні ліки” пацієнти з хронічними захворюваннями можуть отримати ліки безоплатно або з незначною доплатою. Розповідаємо, як скористатися програмою.
05 Січня, 2023 р., 11:53
Українці з розладами психіки та поведінки можуть отримати безоплатно або з незначною доплатою 64 препарати за програмою «Доступні ліки», вартість препаратів аптеці відшкодовує НСЗУ.
04 Січня, 2023 р., 14:19
Кількість ліків, які можна придбати безкоштовно або з невеликою доплатою, навіть зростає. Держава продовжує відшкодовувати аптекам їхню вартість, забезпечуючи українцям доступ до найнеобхідніших препаратів.
04 Січня, 2023 р., 11:14
Менінгококи — це бактерії, які спричиняють такі хвороби, як менінгіт, менінгоенцефаліт, менінгококцемію тощо. Менінгіт — запалення оболонки головного та спинного мозку. Захворювання передається повітряно-крапельним шляхом, і близько 10% людей у різний час можуть бути безсимптомними носіями. Без вчасного лікування 50% випадків закінчуються летально.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь