Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

20 Квітня, 2023 р., 11:46
У своїх дописах ми часто вживаємо словосполучення «медичний фронт». Лікарі сьогодні, в умовах війни, справді стали окремим фронтом тих, хто рятує життя.
17 Квітня, 2023 р., 13:06
Війна вплинула й продовжує впливати на наш психоемоційний стан і психічне здоровʼя. У період екстрених ситуацій, однією з яких якраз є воєнні дії, у будь-кого може проявитися первинний психотичний епізод. Тобто у людини, яка раніше не мала подібних порушень, певна ситуація, події, інформація можуть спричинити небажаний вплив й прояви.
10 Квітня, 2023 р., 16:43
Сімейний лікар, терапевт або педіатр є найкращими помічниками для дорослих та дітей, аби дбати про власне здоров’я. Саме на первинній ланці пацієнти можуть отримувати медичні послуги від діагностики та профілактики найпоширеніших захворювань, консультації з різноманітних питань щодо здорового способу життя, рецепти на ліки від багатьох хронічних захворювань. Для цього у Програмі медичних гарантій передбачено пакет “Первинна медична допомога”.
07 Квітня, 2023 р., 12:51
У 2023-му він збігається з 75-річчям Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). Членство у ВООЗ мають 194 держави, які спільно працюють над зміцненням здоров’я своїх громадян. Мова про реагування на кризи, профілактику й боротьбу з захворюваннями, просування здорового способу життя, забезпечення доступу до якісної медичної допомоги.
07 Квітня, 2023 р., 11:10
06 квітня медичні заклади Житомирської області отримали 8 автомобілів від ЮНІСЕФ, які допоможуть медикам відвідувати сім’ї з дітьми у віддалених громадах.
05 Квітня, 2023 р., 08:53
Набув чинності новий реєстр лікарських засобів, які підлягають реімбурсації (відшкодуванню) за Програмою державних гарантій медичного обслуговування населення.
03 Квітня, 2023 р., 11:49
Всі вже звикли до «Дії» і того, що паспорт і водійське посвідчення більше не потрібно возити з собою — тепер документи завжди поруч за декілька кліків у телефоні.
30 Березня, 2023 р., 12:49
Для того, щоб процес призначення рецептурних ліків став більш простим та ефективним, весною в Україні буде впроваджено електронний рецепт на всі рецептурні ліки. 
29 Березня, 2023 р., 12:54
Повномасштабна російська війна стала важким випробуванням для здоровʼя українців. Близько 70 % мають ті чи інші прояви впливу на психічний стан, проте лише 2 % звернулися за психологічною допомогою. Про це Віктор Ляшко повідомив під час засідання колегії Міністерства охорони здоровʼя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь