Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області

24 Червня, 2020 р., 11:27
23 червня в с. Мелені Коростенського району внаслідок сильних поривів вітру на господарські будівлі впало дерево та загрожувало подальшим падінням на житловий будинок.
12 Червня, 2020 р., 15:26
Коростенський міськрайонний відділ Управління ДСНС України у Житомирській області попереджає жителів про надзвичайний рівень пожежної небезпеки.
12 Червня, 2020 р., 08:00
Якщо ви натрапили на вибухонебезпечний предмет, у жодному разі не торкайтесь його – це небезпечно! Знайдені боєприпаси мають бути знешкоджені та знищені тільки фахівцями!
02 Червня, 2020 р., 09:23
Впродовж минулого тижня підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснювали виїзди для проведення заходів із запобігання надзвичайним ситуаціям, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів.
01 Червня, 2020 р., 16:20
Керівництво Коростенського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Житомирській області звертається до Вас з проханням не укривати інформацію, якщо ви стали свідком незаконних дій з боку працівників державної служби надзвичайних ситуацій. За порушення нормативних актів працівниками ДСНС законодавством України передбачається покарання осіб причасних до корупційних діянь.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь