Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області

11 Лютого, 2021 р., 10:12
Упродовж минулої доби підрозділами ДСНС області вивільнено зі снігових заметів 28 автомобілів, у яких перебувало 36 осіб. Зокрема, відбуксирували 25 вантажівок, 2 автомобілі швидкої допомоги, 1 автобус.
11 Лютого, 2021 р., 10:09
10 лютого в Брюсселі (Королівство Бельгія) відбувся спільний прес-брифінг Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та Виконавчого віце-президента Європейської Комісії Валдіса Домбровскіса.
11 Лютого, 2021 р., 10:07
9 лютого о 12:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в м. Овруч. Про це рятувальників сповістили очевидці пригоди, які першими побачили дим із сусідських вікон.
10 Лютого, 2021 р., 15:53
Сім вантажних автомобілів, в тому числі карету швидкої допомоги з хворим, рятувальники звільнили від снігового полону протягом минулої доби. І ще в одному випадку надали допомогу медикам по вивільненню чоловіка, який упав в сніговий сугроб і зломав ногу. Потерпілого перенесли до машини екстреної медичної допомоги та забезпечили супровід до медичного закладу.
08 Лютого, 2021 р., 14:26
8 лютого о 02:41 виникла пожежа в окремо розташованому цегляному приміщенні котельні одного із закладів освіти міста Овруч. Займання помітив кочегар, який працює там цілодобово.
08 Лютого, 2021 р., 14:00
6 лютого о 23:58 по лінії «101» надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі у с. Поліське Коростенського району. На місце події виїхали фахівці 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини.
05 Лютого, 2021 р., 14:17
Виходячи на замерзлу водойму, візьміть із собою палицю, щоб перевіряти міцність льоду. Ні в якому разі не перевіряйте його ударом ноги. Перші кроки потрібно робити, не відриваючи підошви від поверхні криги. Заздалегідь роздивіться чи немає навколо підозрілих місць, а саме: лід може бути крихким (тонким) біля стоку води (наприклад із ферми або фабрики), поблизу кущів, очерету, під кучугурами, у місцях, де водорості вмерзли у кригу. Обминайте ділянки вкриті товстим шаром снігу. Значно тонший лід у місцях швидкої течії і там, де одна водойма впадає в іншу, більшу.
03 Лютого, 2021 р., 13:30
2 лютого о 12:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у відкриванні вхідних дверей квартири в одній із багатоповерхівок м. Овруч.
03 Лютого, 2021 р., 12:27
2 лютого о 16:32 на пункт зв’язку 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Малин надійшло повідомлення від мешканців с. Федорівка про загоряння у приватному житловому будинку. По прибуттю вогнеборців за вказаною адресою з’ясувалось, що з вікон дерев’яної оселі йшов густий дим. Місцеві мешканці розповіли, що там може знаходитися літня власниця.
03 Лютого, 2021 р., 10:08
Керівництво Коростенського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Житомирській області звертається до Вас з проханням не укривати інформацію, якщо ви стали свідком незаконних дій з боку працівників державної служби надзвичайних ситуацій. За порушення нормативних актів працівниками ДСНС законодавством України передбачається покарання осіб причасних до корупційних діянь.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь