Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики

27 Березня, 2024 р., 16:54
Cтаття 43 Конституції України гарантує кожному громадянину право заробляти собі на життя працею та отримувати за це винагороду у вигляді заробітної плати, не нижчої від визначеної законом. Мінімальна заробітна плата є державною соціальною гарантією, обов’язковою на всій території України для підприємств усіх форм власності і господарювання. Тому питання виплати офіційної заробітної плати та офіційного працевлаштування дуже актуальна тема у нашому суспільстві.  Виплати заробітної плати в «конверті» та нелегальна робота стали, нажаль, нормою життя наших громадян та роботодавців.
26 Березня, 2024 р., 14:33
Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Житомирській області (далі – Управління) повідомляє, що з метою забезпечення охорони водних біоресурсів та створення сприятливих умов для їх природного відтворення у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області у період нересту 2024 року, видано наказ Управління від 22.03.2024 р. № 31 «Про перенесення строків заборони на добування (вилов) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктів (їх частинах) на період нересту та перелік меж нерестовищ у період нересту 2024 року».
07 Березня, 2024 р., 10:09
11 червня 2018 року за ініціативи європейського природоохоронного проєкту 3Lynx Project, вперше відзначили Міжнародний день рисі. Започаткували цю традицію для того, щоб поширювати знання про дику кішку та порушити питання її збереження. Рись євразійська — є рідкісним великим хижаком та символом Карпат і сьогодні вона потребує нашої уваги.
06 Березня, 2024 р., 10:24
Сьогодні існує велика загроза подальшого істотного скорочення чисельності популяції ведмедів.
05 Березня, 2024 р., 10:17
Чисельність зубра в межах України становить близько 250 особин.
27 Лютого, 2024 р., 12:13
За підтримки Житомирського регіонального офісу HOVERLA / проєкт USAID в Україні у місті Коростень відбувся круглий стіл, темою якого стало обговорення підготовки до спільної реалізації проєкту організації кластерної системи управління відходами на території Коростенського району.
16 Лютого, 2024 р., 16:57
 Працівники Коростенської РВА долучилися до спільного засідання з представниками територіальних громад Коростенського району та Державної екологічної інспекції Поліського округу,та розглянули алгоритм роботи застосунку "ЕкоЗагроза".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь