Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики

07 Червня, 2024 р., 11:34
У разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного чи природного характеру, яка завдала  шкоди посівам необхідно:
04 Червня, 2024 р., 15:25
Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОВА з посиланням на Управління забезпечення реалізації повноважень у Житомирській області Регіонального відділення ФДМУ по Рівненській та Житомирській областях.
28 Травня, 2024 р., 12:23
З метою проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи щодо донесення до громадськості, передусім – роботодавців, норм дії Постанови кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року №893 «Деякі питання надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю».
23 Травня, 2024 р., 09:43
Українців закликають купувати продукцію національних виробників для посилення економіки та армії. Адже в середньому 40% від вартості цих товарів повертається українцям. Як долучитися до кампанії з підтримки виробників “Зроблено в Україні” – дивіться інфографіку. #ЗміниЄ
26 Квітня, 2024 р., 09:04
Підприємства Житомирської області продовжують працювати у вкрай складних умовах і попри війну експортує сільськогосподарську та продовольчу продукцію на світовий ринок.
25 Квітня, 2024 р., 16:45
Social Impact Award – це найбільший соціобізнесовий інкубатор для молоді в Європі. Його мета – підтримати молоді команди підприємців шляхом навчання, менторства та грантової винагороди на реалізацію найсміливіших ідей. 
25 Квітня, 2024 р., 15:54
Міністерство економіки України просить сприяння у проведенні інформаційної компанії щодо реалізації програми з надання компенсації роботодавцю за облаштування робочих місць для працевлаштованих осіб з інвалідністю, яку реалізує Міністерство економіки України та Державна служба зайнятості згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2023 № 893.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь