Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

22 Лютого, 2024 р., 16:34
Навʼязливі думки про щось погане чи обтяжливі спогади — теж привід звернутися до спеціаліста або сімейного лікаря, який пройшов навчання за програмою ВООЗ mhGAP. Особливо, якщо вони виснажують уже тривалий час.
21 Лютого, 2024 р., 08:39
Коли немає настрою, нічого не хочеться і здається, що весь світ забарвлений у сіре — це нормально. Іноді ми можемо впоратися з цим самі, іноді нам потрібна допомога — дружнє плече або консультація спеціаліста. І це теж нормально.
16 Лютого, 2024 р., 14:16
У часи великого психоемоційного навантаження питання збереження ментального здоров’я є першочерговим. Саме тому в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” у пресцентрі Житомирської обласної військової адміністрації відбувся тренінг з пошуку ресурсів для подолання стресостійкості.
13 Лютого, 2024 р., 15:53
Стартував новий сезон подкасту «Простими словами». І відкриває його розмова з ізраїльським професором Мулі Лахадом — про феномен стійкості під час тривалих воєнних дій та творчий підхід до роботи з травмою.
12 Лютого, 2024 р., 15:44
Пам’ятаймо, що батьки дітей з інвалідністю не потребують особливого ставлення чи специфічного спілкування. Вони такі ж батьки, як усі інші.
12 Лютого, 2024 р., 11:58
У Житомирській ОВА відбулася зустріч в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яка зібрала понад 30 медичних фахівців первинної ланки.
08 Лютого, 2024 р., 14:36
Загубили документи? Кілька кліків — і замовте нові. Рекордна кількість замовлень дублікатів свідоцтв і витягів з ДРАЦС через портал Дія.
08 Лютого, 2024 р., 14:23
Щойно стає відомо про постраждалих через ворожі обстріли, на допомогу поспішають рятувальники, медики, а також психологи, готові надати допомогу тим, хто зазнав гострої реакції на стрес.
07 Лютого, 2024 р., 12:09
Варіанти відповідей, що будуть зрозумілі кожному – це цикл ілюстрацій «Ментальне здоров’я – це…»
06 Лютого, 2024 р., 15:33
Складні та емоційно виснажливі дні бувають у кожного. Важливим завданням в такі моменти є збереження емоційної рівноваги та уникнення образи близьких людей. До того ж люди, які здатні керувати своїми емоціями, виявляються більш продуктивними.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь