Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

06 Лютого, 2024 р., 12:13
Пам’ятаєте чудову серію постерів Ольги Дегтярьової «Ментальне здоров’я — це…»? Якось ми ділилися ними у стрічці. 
01 Лютого, 2024 р., 12:30
Якось ми запитували — що для вас ментальне здоров’я? Письменник і журналіст Марк Лівін розповідає, що опорою йому слугують уміння розпізнавати свої емоції, а ще — відпочинок, зокрема якісний час наодинці.
31 Січня, 2024 р., 14:15
Особистість людини, її самооцінка, світогляд формуються з дитинства. Неабияку роль у цьому відіграють стосунки з батьками чи опікунами, які є авторитетом, джерелом любові та безпеки (або ж принаймні мають бути).
24 Січня, 2024 р., 12:47
Сьогодні, 24 січня, відбулась онлайн нарада з регіональними координаторами Всеукраїнської програми ментального здоровʼя спільно із Психологічною службою ДСНС України та регіональними представниками задля налагодження комунікації та розвитку екосистеми програми на місцях.
23 Січня, 2024 р., 16:36
Підступні ворожі обстріли несуть не лише руйнування та загрозу фізичному здоров’ю, а й сильний стрес, здатний змінювати життя людей, які опинилися в епіцентрі лиха.
19 Січня, 2024 р., 15:53
В рамках Всеукраїнської програми “ТИ ЯК?”, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, у місті Житомир на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка функціонує Центр Психологічного Здоров’я. За даними Міністерства охорони здоров’я, не менше ніж 15 мільйонів громадян України відчувають погіршення психоемоційного стану різного ступеня важкості.
09 Січня, 2024 р., 14:10
Не варто недооцінювати вплив ментального здоров’я на фізичне. Особливо він посилився під час війни, коли суттєво зросли навантаження на психіку кожного з нас.
09 Січня, 2024 р., 09:25
Про це розповіли на майданчику офіційного медіацентру ОВА начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко та амбасадорки проєкту Юлія Олішевська та Юлія Єлістратова.
08 Січня, 2024 р., 11:02
Реєструй свою шкільну команду до 1 лютого.
05 Січня, 2024 р., 10:52
Коли рідні чи близькі нам люди йдуть на фронт, це випробування і подвійний стрес для всієї родини. Та ще складніше дати собі раду з цим малечі, яка не має відповідей на безліч запитань і сприймає реальність дещо інакше.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь