Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

04 Січня, 2024 р., 10:44
03 січня на Житомирщині в рамках всеукраїнської програми “Ти як?” відбувся інтерактивний івент “Стежка ментального здоров’я”. Організатором якого стала Житомирська районна військова адміністрація. У заході взяли участь представники трьох територіальних громад Житомирської області: Березівської, Курненської та Пулинської.
03 Січня, 2024 р., 12:09
За певних обставин алгоритм дій під час повітряної тривоги може бути дещо різним, але найголовніше правило звучить так: почув сирену — одразу прямуй до укриття.
29 Грудня, 2023 р., 12:21
У переддень Різдвяних свят у Житомирі відбувся фінальний психологічний тренінг в рамках проєкту «Жіноча єдність – сила для Перемоги!» для жінок-членкинь родин військових.
27 Грудня, 2023 р., 14:34
У мобільних застосунках BetterMe з’явилася Програма підвищення продуктивності на роботі — це набір порад для запобігання вигорянню, розроблений психологами з України та США, різноманітні тренування для підвищення концентрації, освітні курси, медитації, рецепти для здорового харчування.
26 Грудня, 2023 р., 14:56
У Житомирській області стартує проєкт загальнонаціональний проєкт  «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Основною метою якого є популяризація спорту серед учнівської молоді та підтримка у ЗЗСО системи фізичного виховання.
25 Грудня, 2023 р., 11:35
З початком повномасштабної війни допомога у сфері ментального здоров’я стала одним із пріоритетів Програми медичних гарантій.
21 Грудня, 2023 р., 14:01
19 та 20 грудня в Житомирі відбулася подія, яка уособлює силу жіночої підтримки та єдності. За ініціативи громадської діячки, голови ГО “Мир на долоні”, а також радниці начальника Житомирської ОВА з гуманітарних питань і ментального здоров’я Ірини Гладкої, було розпочато реалізацію проєкту “Жіноча єдність – сила для Перемоги!”. Який побудований на принципі “Рівна – рівній”, покликаний надати підтримку жінкам ветеранів та внутрішньо переміщеним особам (ВПО).
20 Грудня, 2023 р., 14:26
Днями у Коростенському геріатричному пансіонаті для ветеранів війни та праці відбувся показ благодійної вистави “Різдвяна казка”, який став можливим завдяки ініціативі першої заступниці начальника Житомирської ОВА Наталії Остапченко та за сприяння Департаменту соціального захисту населення  ОВА, керівництва Коростенської РВА й Житомирського академічного обласного театру ляльок.
15 Грудня, 2023 р., 14:26
14 грудня Перша леді України Олена Зеленська провела зустріч із представниками регіонів, відповідальними за впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я. До зустрічі долучилися перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко та радниця начальника Житомирської ОВА з гуманітарних питань і ментального здоров’я Ірина Гладка
13 Грудня, 2023 р., 12:38
«Дихання по квадрату» — одна з найпоширеніших технік, яка допоможе опанувати емоції, знизити відчуття тривожності, наситить організм киснем. Вона не потребує особливих умов, тож виконати її можна будь-де: вдома, в машині, в школі чи в укритті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь