Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський міськрайонний відділ Філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області

08 Листопада, 2023 р., 16:45
Коростенський районний відділ №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області співпрацює з громадською організацією «Центр надання реабілітаційної допомоги «Шанс». Зокрема, Зубов Юрій Миколайович, є волонтером відділу і приймає активну участь в роботі із засудженими особами, що не лише перебувають на обліку органу пробації, а також знаходяться в місцях позбавлення волі та є клієнтами пенітенціарної пробації.
03 Листопада, 2023 р., 17:00
В рамках пенітенціарної пробації Коростенський РВ №1 та Коростенський РС №1 здійснюють заходи щодо підготовки до звільнення засуджених осіб, що перебувають в місцях позбавлення волі.
03 Жовтня, 2023 р., 16:45
     Всі громадяни нашої країни прагнуть наблизити ПЕРЕМОГУ. Хтось вступає до лав ЗСУ, хтось освоює нові, але вкрай актуальні в даний час професії, хтось волонтерить, а хтось донатить задля допомоги військовим.
02 Жовтня, 2023 р., 14:24
На даний час соціальна і правова політика нашої держави спрямована на  підтримку громадян в складних життєвих ситуаціях. Тому функціонування Коростенського місцевого центру  з надання безоплатної вторинної правової допомоги охоплює своєю діяльністю допомогу особам, що перебувають на обліку районного відділу з питань пробації.
25 Вересня, 2023 р., 14:01
        На обліку Коростенського районного відділу №1 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області перебуває 22 мешканці Іршанської територіальної громади.
20 Вересня, 2023 р., 10:16
      На превеликий жаль, на території нашої держави відбуваються військові дії, агресор цілеспрямовано знищує об’єкти та громадян нашої рідної України. Тому ми повинні бути готові до будь - яких надзвичайних ситуацій пов’язаних з військовим вторгненням.
09 Серпня, 2023 р., 14:15
     При Коростенському РВ №1 вже не один місяць функціонує клуб документального кіно Docudays UA. Фільмотека представлена рядом стрічок, що піднімають питання прав людини, проблеми, що виникають у країні та світі та об’єктивним поглядам на ту чи іншу ситуацію в житті.    
08 Серпня, 2023 р., 15:36
     Як  вбрегтися від накротичної залежності, як подолати супротив оточення, як змінити негативне коло спілкування? Відповіді на ці питання легко можна знайти за допомогою людей, що мають знання та є професіоналами в боротьбі з наркоманією.
08 Серпня, 2023 р., 14:42
     Робота працівників органу пробації пов’язана з ризиками для здоров’я. Адже на обліку перебувають особи, що хворіють туберкульозом, мають вірус імунодефіциту чи страждають іншими небезпечними хворобами такими як, короста чи різного роду інфекції. І часто про наявність таких хвороб підоблікові відділу замовчують. Тож при роботі з людьми завжди потрібно дотримуватися встановлених елементарних норм та правил, аби не нашкодити своєму здоров’ю.  
19 Липня, 2023 р., 14:27
На обліку Коростенського РВ №1 перебувають різні категорії підоблікових осіб. Одні закриті та неготові щось змінювати в своєму житті, інші відкриті, відверті та вважають що ніколи не помиляються. Але всі вони потребують уваги для того аби стати краще. Робота з ними складна і потребує специфічних підходів та індивідуального характеру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь