Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський міськрайонний відділ Філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області

20 Травня, 2021 р., 15:09
Сьогодні, у святковий день, до Коростенського МРВ завітав волонтер пробації та привітав усіх з Днем української вишиванки та борщу.
20 Квітня, 2021 р., 10:22
16 квітня 2021 року на виконання індивідуального плану роботи з засудженим психолог відділу, Андрій Шевчук провів виховну годину присвячену подаланню шкідливих звичок, пропагуванню здорового способу життя та спонуканню  негативного ставлення до вживання алкоголю та тютюнопаління.
22 Лютого, 2021 р., 08:37
19 лютого 2021 року до роботи з неповнолітнім суб’єктом пробації Коростенського МРВ та його представником залучено фахівця Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксану Сергієнко, яка провела для родини відеолекторій на тему «Булінг».
01 Лютого, 2021 р., 12:09
01 лютого 2021 року із суб’єктами пробації Коростенського МРВ зустрілася представниця Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксаною Сергієнко та поінформувала про види правових послуг, які категорії осіб мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, про права та способи захисту від обвинувачення, а також всі охочі отримали консультацію та роз’яснення з питань, що їх цікавлять.
19 Січня, 2021 р., 17:19
15 січня 2021року на виконання індивідуального плану роботи з засудженим, психолог відділу, Андрій Шевчукпровів виховну годинуприсвяченупропагуванню здорового способу життя таспонуканню  негативного ставлення до вживання алкоголю та тютюнопаління.
09 Грудня, 2020 р., 15:52
З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України 04 грудня 2020 року, індивідуально з кожним неповнолітнім суб’єктом пробації Коростенського МРВ поспілкувався психолог відділу, Андрій Шевчук з метою виховання у підлітків морально-етичних якостей, патріотизму до національної символіки та історії українського народу.
09 Грудня, 2020 р., 15:45
04 грудня 2020 р. начальниця Коростенського МРВ філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області Антоніна Ващенко, взяла участь у інформаційному семінарі прогресивних підходів до реалізації проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб`єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації в Житомирській області», що здійсняється в рамках Програми представництва МОМ в Україні з протидії торгівлі людьми та впроваджується за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Зустріч проводила голова громадської організації «Жіночий інформаційно-консультативний центр» - Ірина Бабенко.
05 Листопада, 2020 р., 10:56
03 листопада 2020 року заступник начальника Коростенського МРВ Віта Линник провела робочу зустріч з суддею Коростенського міськрайонного суду Валентиною Коваленко з питання тривалого розгляду протоколів які знаходяться на розгляді суду за ухилення особи від відбування суспільно-корисних робіт.
02 Жовтня, 2020 р., 13:54
02 жовтня 2020 року на базі Коростенського МРВ, на виконання індивідуального плану роботи з засудженою, психолог відділу, Андрій Шевчук провів тренінгове заняття «Шкала емоційних тонів», що являє собою спеціальну програму оцінки емоційного стану і порівняння ступеня душевного благополуччя.
18 Вересня, 2020 р., 11:04
Сьогодні, 18 вересня, неповнолітні суб’єкти пробації Коростенського МРВ, зустрілися з спеціалістом Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксаною Сергієнко та прослухали право просвітницьку лекцію, спрямовану на інформування учнівської молоді про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) та формування нетерпимості до цього явища.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь