Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський міськрайонний відділ Філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області

16 Серпня, 2022 р., 18:00
На території Коростенської громади є велика кількість соціально-значущих об’єктів, які зазвичай привертають до себе увагу як мешканців міста так і його гостей. Тому благоустрій таких місць є важливою складовою напряму житлово-комунального  господарства.
08 Липня, 2022 р., 09:25
Сигнал про тривогу лунає дуже часто. Тому навіть перебуваючи в укритті працівники Коростенського РВ №1 продовжують вести соціально-виховну роботу з підобліковими щодо  недопущення скоєння нових злочинів, та роз’яснюють клієнтам пробації, які права та свободи можуть обмежуватися під час війни.
21 Червня, 2022 р., 12:59
21 червня 2022 року психолог відділу, Андрій Шевчук провів індивідуальну профілактичну бесіду з суб`єктом пробації присвячену пропагуванню здорового способу життя та відповідального ставлення до свого здоров’я.
27 Квітня, 2022 р., 13:59
26 квітня 2022 року, у День Чорнобильської трагедії, працівники пробації приєдналисьдо церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку ліквідаторам і постраждалим від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
17 Лютого, 2022 р., 09:46
Днями, за ініціативи Коростенського РВ № 1 відбулася чергова робоча зустріч заступниці начальника Коростенського РВ № 1 Віти Линник з головою Ушомирської територіальної громади Людмилою Малою.
17 Лютого, 2022 р., 09:29
Указом Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» від 14 лютого 2022 року № 53/2022 16 лютого оголошено Днем єднання.
20 Січня, 2022 р., 13:15
Нещодавно фахівець Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксана Сергієнко, провела зустріч із клієнтами пробації в межах діяльності консультативного пункту на базі Коростенського РВ № 1 в межах виконання відповідного Меморандуму про співпрацю.
18 Січня, 2022 р., 11:13
18 січня 2022 року задля збільшення обізнананості засуджених  щодо    стану захворюваності на важкі інфекційні хвороби,соціальний працівник, консультант Благодійного Фонду «Нехай твоє серце б’ється», волонтер пробації Ірина Колесник зустрілась з суб’єктами пробації та провела індивідуально-профілактичні заняття длямотивуванняїх до ведення здорового способу життя та відповідального ставлення до свого здоров’я.
16 Грудня, 2021 р., 12:47
Нещодавно в рамках здійснення наглядової пробації з метою сприяння усвідомленню суб’єктами пробації проблеми насилля в їх сім’ях, ознайомлення з правовими нормами, що захищають право громадянина на свободу від усіх форм насилля до роботи з клієнтом пробації Коростенського РВ № 1 залучено представника ГО «Центр допомоги учасникам АТО Коростенщини».
01 Листопада, 2021 р., 14:52
28 жовтня 2021 року старший інспектор Коростенського РВ № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області Сергій Ятченко взяв участь у робочій зустрічі з заступником начальника УПСЗН виконавчого комітету Коростенської міської ради Надією Грива та начальником відділу з питань сімейної політики УПСЗН виконавчого комітету Коростенської міської ради Людмилою Медведчук для обговорення повноважень органу пробації та подальшої співпраці за напрямком пенітенціарної пробації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь