Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський міськрайонний відділ Філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області

16 Грудня, 2021 р., 12:47
Нещодавно в рамках здійснення наглядової пробації з метою сприяння усвідомленню суб’єктами пробації проблеми насилля в їх сім’ях, ознайомлення з правовими нормами, що захищають право громадянина на свободу від усіх форм насилля до роботи з клієнтом пробації Коростенського РВ № 1 залучено представника ГО «Центр допомоги учасникам АТО Коростенщини».
01 Листопада, 2021 р., 14:52
28 жовтня 2021 року старший інспектор Коростенського РВ № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області Сергій Ятченко взяв участь у робочій зустрічі з заступником начальника УПСЗН виконавчого комітету Коростенської міської ради Надією Грива та начальником відділу з питань сімейної політики УПСЗН виконавчого комітету Коростенської міської ради Людмилою Медведчук для обговорення повноважень органу пробації та подальшої співпраці за напрямком пенітенціарної пробації.
22 Жовтня, 2021 р., 09:46
20 жовтня 2021 року психолог відділу, Андрій Шевчук провів індивідуальну мотиваційну бесіду з суб`єктом пробації присвячену пропагуванню здорового способу життя та спонуканню  до зменшення вживання алкоголю.
18 Вересня, 2021 р., 08:46
17 вересня 2021 року відбулась планова зустріч неповнолітнього  суб’єкта пробації з представницею Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксаною Сергієнко.
07 Вересня, 2021 р., 10:49
4 вересня 2021 року у Коростені відбувся ХІІІ Міжнародний фестиваль дерунів. Завдяки плідній співпраці з органами місцевого самоврядування та громадськими організаціями, начальниця Коростенського РВ № 1 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області  підполковник внутрішньої служби Антоніна Ващенко взяла безпосередню участь у дійстві та оцінювала дерунярське триборство, як членкиня журі за номінаціями «Зірка дерунярського мистецтва» та «Дивовижна самобутність» ХІІІ Міжнародного фестивалю.
27 Червня, 2021 р., 09:35
25 червня 2021 року співробітниця Коростенського МРВфілії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області Іванна Войтюк спільно з спеціалістом Коростенського центру БВПД Оксаною Сергієнко провели урок патріотичного виховання неповнолітньому клієнту пробації присвячений до Дня Конституції України.
09 Червня, 2021 р., 11:44
8 червня 2021 року на запрошення Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги працівники Коростенського МРВ філії Центру пробації у Житомирській області завітали на День відкритих дверей з нагоди 10-річчя Закону України «Про безоплатну правову допомогу».
02 Червня, 2021 р., 11:19
1 червня 2021 року в міському парку культури та відпочинку "Древлянський" м. Коростеня неповнолітні суб’єкти пробації Коростенського МРВ взяли участь у розважальних заходах з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, за участі представників Коростенського ЦСС, представників ювенальної превенції Коростенського РУП, представників Коростенського міського центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».
20 Травня, 2021 р., 15:09
Сьогодні, у святковий день, до Коростенського МРВ завітав волонтер пробації та привітав усіх з Днем української вишиванки та борщу.
20 Квітня, 2021 р., 10:22
16 квітня 2021 року на виконання індивідуального плану роботи з засудженим психолог відділу, Андрій Шевчук провів виховну годину присвячену подаланню шкідливих звичок, пропагуванню здорового способу життя та спонуканню  негативного ставлення до вживання алкоголю та тютюнопаління.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь