Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський міськрайонний відділ Філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області

08 Травня, 2023 р., 16:51
Допомога громадянам, що перебувають в складних життєвих обставинах в період військових дій – гостра тема що потребує особливої уваги. На даний час значна кількість підоблікових Коростенського районного відділу №1 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області, це саме ті особи, що потребують допомоги.
08 Травня, 2023 р., 12:04
Виконання службових обов’язків працівниками органу пробації часто має ризик для життя і здоров’я. Тому вони повинні бути максимально підготовлені до непередбучуваних ситуацій та мають вміти захистити себе.
13 Квітня, 2023 р., 13:18
Коростенський районний відділ №1  долучився до мережі документального кіно Docudays. На даний час у відділі створено кіноклуб Docudays UA при Коростенському РВ №1 філії Державної установи «Центр пробації  модератором якого є начальник відділу Омельчук Ярослава. Клуб документального кіно – це можливість підвищити рівень обізнаності, можливість подивитися на суспільно значущу проблему під іншим кутом зору та прийнявши участь в обговоренні отримати інформацію про практичні способи та інструменти захисту прав людини.
10 Квітня, 2023 р., 15:09
6 та 7 квітня в м.Коростень проходив 2 денний тренінг з міжвідомчої співпраці для керівників/менеджерів та спеціалістів відповідних відомств, надавачів соціальних послуг, членів МДК, які працюють з вразливими сім’ями та дітьми. Участь у вищезазначеному тренінгу прийняли провідні фахівці Коростенського РВ №1 філії ДУ «Центр пробації» Марина Маліневська та Юлія Клименко.
23 Березня, 2023 р., 17:10
Хоча на душі лютий 2022 року, надворі - весна. І жителі сіл та міст займаються благоустроєм та впорядкуванням територій поблизу будинків та городів. На жаль, враховуючи практику попередніх років зазвичай люди займаються спалюванням сухої трави та чагарників, що може призвести не лише до поганих наслідків для екосистеми, але і завдати матеріальних збитків.
06 Березня, 2023 р., 10:29
На жаль, війна внесла неприємні корективи в статистику рівня безробіття в Україні. Багато громадян виїхали, рятуючи життя, за кордон, вагома частка підприємств, які були роботодавцями, постраждали матеріально та фінансово. У зв’язку зі зміною місця проживання внутрішньо переміщених осіб, зміни торкнулись попиту і пропозиції ринку праці.
03 Березня, 2023 р., 14:37
Пенітенціарна пробація – це вагома складова реформи системи пробації. Вона відіграє важливу роль у сприянні соціальній адаптації осіб звільнених з установ відбування покарань. Потрібно зауважити, що успішним цей процес роблять спільні цілеспрямовані зусилля всіх установ та організацій, які за сферою своєї діяльності, здатні допомогти звільненому засудженому у вирішенні його першочергових проблемних питань, без врегулювання яких, особа буде позбавлена реальної можливості нормального існування в суспільстві.
02 Лютого, 2023 р., 12:50
В нашій державі порушники та засуджені до суспільно корисних та громадських робіт відпрацьовують їх за місцем проживання, вносячи свою допомогу в благоустрій громади.
20 Січня, 2023 р., 13:17
Шахрайство на теренах інтернет-ресурсів останнім часом зовсім не зменшується, а навпаки набуває все більших обертів та охоплює користувачів різного віку та соціального статусу. Також непоодинокими є випадки дезінформації користувачів соціальних мереж в умовах військового стану з метою погіршення авторитету Збройних Сил України серед населення.
17 Січня, 2023 р., 13:07
19 січня відзначається велике свято Водохреща. Віруючі освячують воду та купаються у відкритих водоймах з надією на оздоровлення тіла та душі. Символічні традиції святкування багатовікові, але виконуючи їх потрібно пам’ятати про заходи безпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь