Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Центр зайнятості

22 Лютого, 2021 р., 11:56
19 лютого в Коростенській районній державній адміністрації відбулась тристороння нарада керівників укрупненого району, територіальних громад і обласної служби зайнятості щодо перспектив залучення до роботи вивільнюваних працівників РДА і місцевих рад у районах, які ліквідовуються.
29 Січня, 2021 р., 12:04
Так, сьогодні такою послугою Коростенської служби зайнятості скористався роботодавець, приватний підприємець Роман Ткач, який взяв на стажування на вакантну посаду кухаря Світлану Бабич, 1976 року народження.
27 Січня, 2021 р., 09:18
Не зайвим буде нагадати, що до 01 лютого юридичні особи з чисельністю штатних працівників від 8-ми мають подати Інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за 2020 рік.
14 Січня, 2021 р., 14:46
Якщо Ви залишилися без роботи або бажаєте змінити місце роботи – звертайтеся до центру зайнятості .
17 Грудня, 2020 р., 12:02
Ти в пошуках роботи та компанії, де тобі будуть раді? Маєш попередній негативний досвід співпраці з роботодавцем, або отримував відмови через свій статус? А може ти HR і хочеш дізнатися більше про особливості працевлаштування ветеранів, бо твій попередній досвід був не дуже, або його зовсім не було? Долучайся до онлайн-діалогів "Роботодавці & ветерани: battle or cooperation".
16 Грудня, 2020 р., 09:43
10 та 14 грудня 2020 року з метою надання комплексу послуг у розв'язанні проблеми зайнятості трудового колективу у ситуації запланованого масового вивільнення за сприяння Коростенського міського центру зайнятості відбулися семінари з колективами секторів культури, освіти, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коростенського району.
16 Грудня, 2020 р., 09:42
З огляду на це, Коростенський МЦЗ пропонує вашій увазі затребувані на ринку праці робітничі професії та кваліфікації, за якими формує групи слухачів у грудні.
03 Грудня, 2020 р., 11:30
Третього грудня ми щороку відзначаємо Міжнародний день осіб з інвалідністю. У Коростенському центрі зайнятості таким особам сприяють у підборі підходящої роботи відповідно до їх професійних навичок і знань, рекомендацій медико-соціальної експертної комісії та індивідуальної програми реабілітації.
01 Грудня, 2020 р., 13:49
Роботодавці завжди є клієнтами служби зайнятості та її соціальними партнерами у питаннях покращення соціально-економічної ситуації в регіоні, тому основним завдання фахівців Коростенського МЦЗ є налагодження ефективної співпраці з ними.
28 Листопада, 2020 р., 08:06
У Коростенському центрі зайнятості кар'єрні радники відмічають: молодь, яка мотивована до пошуку роботи та об'єктивно оцінює власні професійні якості, швидше знаходить роботу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь