Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Центр зайнятості

16 Грудня, 2020 р., 09:43
10 та 14 грудня 2020 року з метою надання комплексу послуг у розв'язанні проблеми зайнятості трудового колективу у ситуації запланованого масового вивільнення за сприяння Коростенського міського центру зайнятості відбулися семінари з колективами секторів культури, освіти, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коростенського району.
16 Грудня, 2020 р., 09:42
З огляду на це, Коростенський МЦЗ пропонує вашій увазі затребувані на ринку праці робітничі професії та кваліфікації, за якими формує групи слухачів у грудні.
03 Грудня, 2020 р., 11:30
Третього грудня ми щороку відзначаємо Міжнародний день осіб з інвалідністю. У Коростенському центрі зайнятості таким особам сприяють у підборі підходящої роботи відповідно до їх професійних навичок і знань, рекомендацій медико-соціальної експертної комісії та індивідуальної програми реабілітації.
01 Грудня, 2020 р., 13:49
Роботодавці завжди є клієнтами служби зайнятості та її соціальними партнерами у питаннях покращення соціально-економічної ситуації в регіоні, тому основним завдання фахівців Коростенського МЦЗ є налагодження ефективної співпраці з ними.
28 Листопада, 2020 р., 08:06
У Коростенському центрі зайнятості кар'єрні радники відмічають: молодь, яка мотивована до пошуку роботи та об'єктивно оцінює власні професійні якості, швидше знаходить роботу.
25 Листопада, 2020 р., 11:11
У нас знову навчання! Шановні відвідувачі Коростенського міського центру зайнятості, що ви знаєте про професію продавець? Продавець – найбільш поширена професія серед торговельних працівників. На даний час вона найбільш популярна. Сучасний професійний продавець – це кваліфікований спеціаліст у галузі товарознавства, консультант і помічник покупця. Продавець – особа, яка виступає посередником між виробником товару і покупцем. Спеціалізація продавця визначається видом товарів, з якими він працює.
25 Листопада, 2020 р., 09:57
Для забезпечення потреб роботодавця у підборі висококваліфікованих працівників, фахівці Коростенського центру зайнятості використовують і таку активну форму роботи, як стажування у роботодавця на робочому місці.
20 Листопада, 2020 р., 14:53
Нині всі сервісні послуги для відвідувачів працюють з дотриманням усіх протиепідемічних рекомендацій. Тому просимо із розумінням поставитися до їхнього виконання.
15 Листопада, 2020 р., 08:12
Це свято дбайливих та працьовитих господарів, хто розумом і руками, серцем і душею, щодня долучається до важливих сільськогосподарських справ. Вони є невтомними трудівниками, яких по праву називають годувальниками.
09 Листопада, 2020 р., 11:33
На період карантину прийом громадян у Коростенському МЦЗ відбувається з певними обмеженнями. Всі консультації, пов'язані з отриманням соціальних послуг та матеріального забезпечення, надаються безпосередньо засобами дистанційної комунікації (телефоном, електронною поштою, месенджерами тощо).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь