Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Центр зайнятості

10 Березня, 2020 р., 08:14
 Хоча ми вже не один раз писали про негативний вплив «тіньової» зайнятості і заробітної плати, дане питання і надалі залишається болючим для нашої країни та громадян. Тому вчергове хочемо привернути увагу - працівники, які погоджуються одержувати заробітну плату в «конвертах», стають заручниками самих себе, адже вони позбавляють себе соціальних виплат та гарантій.
05 Березня, 2020 р., 11:27
4 березня у приміщенні актової зали Коростенського МЦЗ відбувся ярмарок вакансій з представниками мережі продуктових маркетів «Сільпо» групи компаній Fozzy Group.
05 Березня, 2020 р., 10:44
Як державна служба зайнятості допоможе вам започаткувати власний бізнес? Державна служба зайнятості повідомляє, що протягом багатьох років ефективно реалізує активну програму сприяння зайнятості — одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації безробітними підприємницької діяльності, передає «Бізнес-Схід».
28 Лютого, 2020 р., 12:02
27.02.2020 р. в приміщенні центру зайнятості відбувся черговий інформаційний семінар із суб 'єктами сфери будівництва .В заході приймали участь представники Держпраці, Управління праці, ПФУ.
28 Лютого, 2020 р., 09:45
Щоб стати конкурентоспроможним на ринку праці, сьогодні одного фаху не достатньо. Служба зайнятості надає своїм клієнтам можливість опанувати нові, сучасні та необхідні на ринку праці професії, підвищити свою кваліфікацію, самоствердитися та активізувати свою життєву позицію. Підвищити свою конкурентоспроможність можливо за допомогою служби зайнятості, отримавши ваучер на навчання.
20 Лютого, 2020 р., 11:39
19 лютого в приміщенні Коростенського МЦЗ відбувся міні-ярмарок вакансій із залученням представників Коростенського управління газового господарства, Державної установи Виправної колонії №71 – Олександром Сергійчуком та Станіславом Якименко.
13 Лютого, 2020 р., 14:47
12 лютого у Коростенському центрі зайнятості відбулось чергове засідання клубу «Успішна жінка». Тема була обрана актуальна, і дуже важлива, - «Етапи постановки та досягнення цілей». Адже для тих, хто шукає роботу, важливо вміти правильно формувати свою мету пошуку роботи, бачити реальні механізми досягнення конкретних результатів. Розглядали формулу успіху, складові позитивної установки, рекомендації щодо ставлення до себе та до невдач, які є передумовою успіху.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь