Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація для громадян України, які проживають на тимчасово окупованих територіях та ВПО

12 Липня, 2023 р., 13:58
11 липня Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО.
30 Червня, 2023 р., 17:08
Під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук відбулася нарада, на якій підіймалися питання реалізації проєкту «Прихисток» і порядку надання компенсації центральним органам виконавчої влади та місцевим бюджетам на оплату комунальних послуг за розміщення внутрішніх переселенців.
19 Червня, 2023 р., 12:43
Українці, які знайшли тимчасовий прихисток у Польщі, можуть звернутися  за консультаціями на гарячу лінію Міжнародної організації з міграції.
14 Червня, 2023 р., 17:41
Новостворений бізнес зможе скористатись урядовою програмою підтримки роботодавців за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та отримати компенсацію. Відповідні зміни до порядку надання такої компенсації були ухвалені на засіданні Кабінету Міністрів України 6 червня 2023 року.
09 Червня, 2023 р., 11:09
Act to Support – це акселераційна програма та конкурс проєктів цифрових інструментів, спрямованих на підтримку ВПО, зокрема молоді, малого та мікробізнесу, та громад, які приймають переселенців.
19 Травня, 2023 р., 11:32
Йдеться про документ, який надає громадянам право безоплатно пройти навчання у закладах освіти за затвердженим переліком професій і спеціальностей.
12 Травня, 2023 р., 08:50
Про це інформує Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
08 Травня, 2023 р., 09:13
Через війну багато внутрішніх переселенців втратили документи про освіту чи попередню роботу. Для того, щоб працевлаштуватися на новому місці, переселенці мають підтвердити свою кваліфікацію.
01 Травня, 2023 р., 12:31
У соціальних мережах і телеграм-каналах знову активізувалися шахраї, які нібито пропонують допомогу для внутрішньо переміщених осіб від міжнародних організацій.
17 Квітня, 2023 р., 17:52
Освітня онлайн-платформа Prometheus створила безкоштовний навчальний курс для внутрішньо переміщених осіб. Він розроблений експертами громадських організацій, які опікуються правами постраждалих від війни осіб. На онлайн-платформі зібрана корисна інформація про соціальні гарантії, юридичні консультації, медичне забезпечення, працевлаштування й освіту. Навчальний курс допоможе внутрішнім переселенцям швидше інтегруватися у нові громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь