Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація для громадян України, які проживають на тимчасово окупованих територіях та ВПО

10 Грудня, 2022 р., 13:40
Держава має підтримувати українців, які хочуть розвивати власний бізнес. Особливо актуальна така підтримка для ВПО, що змушені релокувати свої підприємства на нове місце або починати бізнес з нуля.
05 Грудня, 2022 р., 09:46
Громадяни, які постраждали у результаті війни, можуть отримати грошову допомогу від Естонської ради у справах біженців. Пріоритет для отримання фінансової допомоги надається найбільш вразливим категоріям населення.
30 Листопада, 2022 р., 17:48
Якщо ви залишили свій дім, але не перетнули державний кордон України, - станьте на облік як внутрішньо переміщена особа.
27 Листопада, 2022 р., 10:50
Виступаючи перед представниками тергромад Черкащини під час робочої поїздки по регіону, Віцепрем’єрка Ірина Верещук подякувала черкащанам за гостинність до переселенців – прихисток, гуманітарну допомогу, можливість навчатися та працювати.
18 Листопада, 2022 р., 09:58
До 1 грудня 2022 року продовжено строк подання ВПО заяв на отримання допомоги на проживання до органів соціального захисту населення чи засобами поштового зв’язку, якщо такі заяви були подані засобами Порталу Дія до 30 квітня 2022 року та допомога не була ними отримана.
13 Листопада, 2022 р., 13:25
Усі внутрішньо переміщені особи, заяви яких були подані через портал «Дія» до 30 квітня 2022 року, мають право на отримання допомоги на проживання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь