Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація для громадян України, які проживають на тимчасово окупованих територіях та ВПО

26 Січня, 2023 р., 13:43
Внутрішньо переміщені особи мають можливість скористатися наступними послугами онлайн в застосунку та на порталі Дія:
24 Січня, 2023 р., 12:25
Внутрішні переселенці можуть отримати виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності за рахунок коштів Пенсійного фонду. Тобто, якщо відповідні страхові виплати не здійснює роботодавець, то ВПО можуть їх отримати від Пенсійного фонду.
20 Січня, 2023 р., 12:39
Громадянам, які перебувають або перебували у трудових відносинах та які переселилися з тимчасово окупованих територій або з територій, де ведуться активні бойові дії, та не змогли отримати від свого роботодавця страхові виплати за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності, такі виплати надаються за рахунок коштів Пенсійного фонду України.
19 Січня, 2023 р., 09:53
Стартував благодійний проєкт «Збережи усмішку дитині». Діти (віком до 12 років) вимушених переселенців (внутрішньо переміщених осіб) або військовослужбовців ЗСУ, можуть безоплатно отримати діагностику, профілактику та лікування карієсу в різних містах країни.
17 Січня, 2023 р., 10:39
Українці, які тікають від війни, можуть подати заяву на тимчасовий захист у Чеській Республіці. Як це зробити – у нашому роз’ясненні.
11 Січня, 2023 р., 10:46
Протягом грудня-січня в процесі відпрацювання звернень регіонів було вирішено понад 200 проблемних питань, пов’язаних з роботою в Єдиній інформаційній системі соціальної сфери (ЄІССС), за допомогою якої призначаються виплати внутрішньо переміщеним особам.
10 Січня, 2023 р., 19:03
Про це на своєму телеграм-каналі повідомляє Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Зокрема, він зазначає, що відповідне рішення ухвалили сьогодні на засіданні Уряду.
06 Січня, 2023 р., 11:10
Про це Віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук заявила під час прямого включення на телеканалі ICTV. За її словами, внутрішні переселенці автоматично продовжуватимуть отримувати допомогу від держави. Не потрібно буде ані звертатись із заявами, ані підтверджувати місце проживання, матеріальний стан, дохід чи щось інше.
05 Січня, 2023 р., 14:41
Мінреінтеграції підготувало перелік контактів у центральних областях України, за якими внутрішньо переміщені особи можуть звертатися за кваліфікованою психологічною допомогою як дорослим, так і дітям.
05 Січня, 2023 р., 12:44
Протягом 2022 року Міністерство соціальної політики реалізовувало програми підтримки внутрішньо переміщених осіб - ВПО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь