Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кабмін інформує

15 Березня, 2020 р., 13:37
Стрімке поширення коронавірусної інфекції у світі стало глобальним викликом для всього людства. 13 березня Генеральний директор ВООЗ Тедрос Адханом Гебреєсус наголосив, що саме Європа стала епіцентром пандемії COVID-19.
13 Березня, 2020 р., 12:24
Мінекоенерго фіналізує роботу по доопрацюванню законопроекту про енергоефективність, щоб якомога скоріше його направити до Верховної Ради України. Прийняття цього законопроекту є нашим євроінтеграційним зобов’язанням згідно вимог Директиви 2012/27/ЄС про енергоефективність.
13 Березня, 2020 р., 10:05
5 основних речей, які мають знати батьки про коронавірусну інфекцію COVID-19 та про те, як реагувати, щоб убезпечити свою родину від хвороби. Про це розповідають у Міністерстві освіти і науки України разом із Міністерством охорони здоров’я.
12 Березня, 2020 р., 14:01
Міністерство соціальної політики спільно з народними депутатами України найближчим часом розробить нові підходи до формування прожиткового мінімуму. Про це Міністр соціальної політики Марина Лазебна заявила на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.
20 Лютого, 2020 р., 09:56
В Україні створили геоінформаційну базу даних усіх надавачів публічних послуг на рівні територіальних громад. Вона містить 26 мереж надання послуг (освітніх, медичних, адміністративних та ін.), 100 шарів геоданих. Для цього проінвентаризували 150 300 об’єктів соціальної інфраструктури. Крім того, до бази внесли дані щодо об’єктів соцінфраструктури, які необхідно створити. Тепер всі кошти, які передбачені держбюджетом на регіональних розвиток, мають використовуватися з урахуванням даних геоінформаційної бази та стандартів надання послуг в різних сферах. Це допоможе ефективніше використовувати ресурси і розвивати соціальну інфраструктуру для надання якісних послуг по всій території України.
20 Лютого, 2020 р., 09:33
Олег Коваль, заступник Міністра соціальної політики: Створення умов для реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї та забезпечення пріоритету сімейних форм влаштування дитини – один з пріоритетів державної політики щодо соціального захисту дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь