Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Володимир Федоренко перевірив 12 медичних закладів області «першої хвилі»

Дата: 06.04.2020 15:11
Кількість переглядів: 369

Перший заступник голови ОДА, керівник робіт із наслідків надзвичайної ситуації Володимир Федоренко перевірив всі 12 медичних закладів області, які належать до «першої хвилі». Так, сьогодні, 6 квітня, відвідав Житомирську міську лікарню №1 з метою перевірки готовності закладу на випадок госпіталізації пацієнтів з коронавірусною інфекцією.

Фото без опису

3 квітня Володимир Федоренко відвідав Новоград-Волинський та Коростенський райони, де також проінспектував лікарні щодо їх готовності до госпіталізації хворих у разі потреби.

Загалом перевірили 12 медичних закладів «першої хвилі» у місті Житомирі та у таких районах: Житомирський, БердичівськийКоростишівськийЧуднівський, Малинський, Любарський, Олевський, Овруцький, Коростенський та Новоград-Волинський.

Володимир Федоренко спілкувався з медиками та представниками районних структур, які задіяні у запобігання та протидії поширенню вірусного захворювання на територіях цих районів.

«Завершили інспектування ряду регіональних закладів охорони здоров’я області «першої хвилі». Спільно з керівниками відповідних служб місцевого рівня здійснено паспортизацію наявних сил та засобів даних лікувальних установ на предмет спроможності їх служб працювати в умовах надзвичайної ситуації. Маємо повну інформацію стосовно медикаментозного та технічного забезпечення цих медичних закладів. На сьогодні всі лікарні «першої хвилі» та медичний персонал забезпечені мінімальними засобами індивідуального захисту. Відповідно до виявлених потреб всі медичні заклади області будуть забезпечені необхідними матеріалами, устаткуванням задля їх подальшої роботи в особливих умовах», – зазначає перший заступник голови ОДА.

Як ми повідомляли раніше, 3 березня на Коростенщині перевірили підготовку медзакладу «першої хвилі» для госпіталізації пацієнтів з коронавірусною хворобою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь