Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жителі Коростенського району продовжують отримувати продуктові набори від мережі магазинів "АТБ"

Дата: 10.04.2020 13:16
Кількість переглядів: 550

Сьогодні соціальні працівники районного Територіального центру соціального обслуговування (НСП) на чолі з його директором Миколою Мельником отримали чергову партію продуктових наборів, які безкоштовно надала Національна мережа продуктових магазинів «АТБ» в розмірі 240 пакунків.

Фото без опису

Їх поадресно доставили людям похилого віку понад 80 років, одиноким непрацездатним громадянам, які потребують стороннього догляду та особам з інвалідністю, які знаходяться на обліку в територіальному центрі, а також за списками, що надали сільські ради району, робітники районного Територіального центру соціального обслуговування.

Таку необхідну в період карантину допомогу отримали жителі Шершнівської, Меленівської, Ковалівської та Горщиківської сільських рад.

Треба відзначити, що соціальні робітники районного Терцентру відповідально віднеслись до своєї місії і загалом на сьогоднішній день доставили продуктові набори від магазинів «АТБ» вже до 776 жителів району.

«Ми доставляємо допомогу тим, кому вона дійсно життєво необхідна. Люди дякують, а у нас серце радується. Дякуємо і ми Національній мережі продуктових магазинів «АТБ» за розуміння та підтримку людей похилого віку, одиноких непрацездатних людей, осіб з інвалідністю. Це дуже важливо в наш час!», – говорять соціальні робітники районного Територіального центру.

В свою чергу директор Терцентру Микола Мельник подякував голові Горщиківської сільської ради Анатолію Шишковському за співпрацю та сприяння проведенню благодійної акції у вигляді надання шкільного автобусу.

А ми нагадуємо, що першу та другу партії продуктових наборів було розвезено ще 4 та 8 квітня.

Переглянути фотозвіт можна тут.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь