Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення

04 Червня, 2021 р., 10:42
За результатами офіційного візиту Президента України В. Зеленського до Держави Катар (04 -05 квітня 2021 р.), запрошуємо вітчизняних експортерів, зацікавлених у розвитку двосторонньої співпраці для забезпечення продовольчої безпеки Держави Катар долучитися до співпраці.
31 Травня, 2021 р., 15:15
Управління забезпечення реалізації повноважень у Житомирській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях інформує про об’єкти малої приватизації, які виставлені на продаж на електронних аукціонах в електронній торговій системі.
31 Травня, 2021 р., 12:09
Триває подача документів для вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ за державним замовленням за спеціальностями 081 «Право», 262 «Правоохоронна діяльність», 053 «Психологія», 071 «Облік і оподаткування», 125 «Кібербезпека».
28 Травня, 2021 р., 08:00
Шановні власники свідоцтв про право власності на майновий пай члена колективного сільськогосподарського підприємства (майновий сертифікат) СТОВ «Іскра», просимо Вас з’явитися з 14 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв. 30 травня 2021 року (неділя) за адресою: вулиця Центральна 24 (контора) село Новина Коростенський район Житомирської області для отримання коштів за майнові паї СТОВ «Іскра».
29 Квітня, 2021 р., 08:55
У травні поточного року відбудуться чергові земельні торги, організовані Головним управлінням Дежгеокадастру у Житомирській області. До продажу будуть запропоновані права оренди на 7 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності поза межами населених пунктів. Ділянки розташовані на території Баранівського, Житомирського, Коростенського та Новоград-Волинського районів. 
23 Квітня, 2021 р., 12:50
Житомирський обласний центр з гідрометеорології повідомляє, що у зв’язку з поширенням на територію України арктичного повітря, впродовж 24-27 квітня на території Житомирської області очікується  суттєве зниження температурного режиму.
21 Квітня, 2021 р., 17:12
Друзі, хто для нас в цілому світі є найдорожчою людиною з перших днів нашого життя? Звичайно це наші мами та мами наших мам, бабусі. Це люди, без яких не існувало б нічого. Це любов і ласка. Це добро і турбота. Це ніжна колискова та цілющий поцілунок. Це увесь Всесвіт.
15 Квітня, 2021 р., 11:38
Командування Сухопутних військ Збройних Сил України спільно з громадською організацією “Волонтерський рух “Батальйон Сітка” оголошують проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого плаката «Я — Україна», присвяченого Дню Конституції України.
23 Березня, 2021 р., 08:56
Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України спільно з Радою бізнес-омбудсмена заплановано проведення низки Всеукраїнських вебінарів для представників бізнесу з метою обговорення найактуальніших питань, зокрема на податкову та митну тематику, а також про дії правоохоронних органів, державних регуляторів та місцевих органів влади.
18 Березня, 2021 р., 16:19
У Державному бюджеті на 2021 рік передбачено 500 млн гривень для підключення закладів соціальної інфраструктури територіальних громад до широкосмугового інтернету з використанням волокно – оптичних технологій у рамках бюджетної програми «Субвенція з державного бюджету місцевим на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь