Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення

04 Серпня, 2021 р., 16:00
В Укрзалізниці продовжили рух електрички Київ-Малин до Коростеня. З 31 липня електричка Київ-Малин не матиме кінцевої зупинки у нашому місті та їхатиме у напрямку Коростеня.
04 Серпня, 2021 р., 09:55
Днями полювання є субота та неділя. Полювання буде проводитись на качок, лиску, норця великого, куликів, гусок,  голубів, перепела.
28 Липня, 2021 р., 10:49
Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» проводиться Мінрегіоном з метою залучення регіональних ЗМІ до всебічного висвітлення процесів децентралізації.
19 Липня, 2021 р., 19:09
23 липня о 10:00 УАМБ організовує онлайн дискусію між представниками громад та редакторами місцевих медіа для обговорення та аналізу ефективних практик співпраці в сучасних умовах. Тема дискусії – “Старі” медіа та нові громади –  приклади ефективної співпраці. Або як ваші колеги розумно доповнюють самостійну роботу на власних інформаційних ресурсах громад співпрацею з місцевими медіа”.
12 Липня, 2021 р., 09:50
2021 рік – особливий для українського народу, адже цьогоріч ми святкуємо 30 років незалежній Україні. 
03 Липня, 2021 р., 17:12
З метою сприяння розвитку в Україні садівництва та ягідництва, популяризації декоративних рослин, залучення широких верств населення до навчання агротехніці садіння та правильного догляду за рослинами, Садовий центр «Брусвяна», спільно з ТОВ «Брусвяна» та сільськогосподарським виробничим кооперативом «Брусилівська ягода» організовує проведення 10-17 липня 2021 року у с. Костівці (вул. Польова, 1), Брусилівського району, Житомирської області ЛІТНЬОГО ЯРМАРКУ РОСЛИН від Садового центру «Брусвяна».
15 Червня, 2021 р., 19:27
Національний Демократичний Інститут спільно з Міжнародною фундацією виборчих систем у рамках проєкту «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» та з Ініціативним центром «ІСАР Єднання» в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» запрошують до участі в регіональних публічних обговореннях “Місцеві референдуми: пошук ефективного механізму народовладдя для України”, які відбудуться протягом червня-жовтня 2021 року.
14 Червня, 2021 р., 09:18
Про це повідомляє Управління забезпечення реалізації повноважень у Житомирській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях.
11 Червня, 2021 р., 09:33
Як повідомляє Департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, до 30-річчя незалежності України Міністерством розвитку громад та територій України ініційовано проведення Всеукраїнського культурно-освітнього марафону «Наша незалежність». 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь