Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення

30 Серпня, 2021 р., 10:58
Мінрегіоном з метою залучення регіональних ЗМІ до всебічного висвітлення процесів децентралізації проводиться Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» .
30 Серпня, 2021 р., 10:51
Мінрегіон оголошує початок конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2021 році для органів місцевого самоврядування всіх рівнів.
26 Серпня, 2021 р., 13:46
Сьогодні, 26 серпня, відбудеться пресконференція голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка, присвячена другій річниці його перебування на посаді.
25 Серпня, 2021 р., 11:53
26 серпня 2021 року відбудеться пресконференція голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка, присвячена другій річниці його перебування на посаді.
20 Серпня, 2021 р., 15:35
Шановні жителі Коростенського району! Нагадуємо вам, що 22 серпня з нагоди відзначення Дня Державного Прапору України та 30-ої річниці Незалежності України, в парку відпочинку села Ушомир Ушомирської територіальної громади, відбудеться І фестиваль територіальних громад Коростенського району «Моя Україна – єдина та вільна».
12 Серпня, 2021 р., 19:12
ПОЛІСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ Кафедра бухгалтерського обліку та оподаткування запрошує на навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» за третім (освітньо-науковим) рівнем, який передбачає набуття здобувачами вищої освіти здатності розв’язувати комплексні проблеми в галузі професійної та дослідницько-інноваційної діяльності в сфері бухгалтерського, управлінського, податкового та статистичного обліку, державного і внутрішнього аудиту, ревізії, оподаткування, моніторингу щодо суб’єктів господарювання всіх видів економічної діяльності (бізнесу, державного сектору економіки, банківських установ, малих підприємств, фермерських господарств, громадських організацій).
11 Серпня, 2021 р., 15:19
З нагоди відзначення Дня Державного Прапору України та 30-ої річниці незалежності України за ініціативи Коростенської районної державної адміністрації, за підтримки  генерального спонсору - АЗС UPG 22 серпня в парку відпочинку села Ушомир Ушомирської теритоіальної громади Коростенського району відбудеться І фестиваль територіальних громад Коростенського району «Моя Україна – єдина та вільна».
04 Серпня, 2021 р., 16:00
В Укрзалізниці продовжили рух електрички Київ-Малин до Коростеня. З 31 липня електричка Київ-Малин не матиме кінцевої зупинки у нашому місті та їхатиме у напрямку Коростеня.
04 Серпня, 2021 р., 09:55
Днями полювання є субота та неділя. Полювання буде проводитись на качок, лиску, норця великого, куликів, гусок,  голубів, перепела.
28 Липня, 2021 р., 10:49
Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» проводиться Мінрегіоном з метою залучення регіональних ЗМІ до всебічного висвітлення процесів децентралізації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь