Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

28 Вересня, 2022 р., 12:15
Щороку 85 тисяч українців помирають від хвороб, спричинених курінням. Проте дим від цигарок, кальянів та електронних сигарет шкодить не тільки курцям, але й тим, хто їх оточує.
22 Вересня, 2022 р., 15:58
Повномасштабна війна, розв’язана російською федерацією, не тільки нищить інфраструктуру України, позбавляє життя її захисників і захисниць, а й відбивається, на жаль, на стані здоров’я – фізичного чи психічного – майже кожного українця.
15 Вересня, 2022 р., 19:52
Наразі пацієнт госпіталізований до медичного закладу для стаціонарного лікування, він має легкий перебіг хвороби. Діагностувати захворювання вдалось завдяки ПЛР-дослідженню, яке було проведено обласним Центром контролю та профілактики хвороб МОЗ України. Зараз триває епідеміологічне розслідування вказаного випадку.
14 Вересня, 2022 р., 14:00
Результати, висновки та рекомендації, сформовані за результатами дослідження, будуть враховані в процесі реалізації Національної програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, ініційованої першою леді Оленою Зеленською. 
14 Вересня, 2022 р., 10:12
Рак молочної залози – одне з найпоширеніших онкозахворювань серед жінок. Проте рання діагностика значно підвищує шанси на одужання і дає можливість врятувати тисячі життів. У разі виявлення раку молочної залози на першій стадії шанси вилікуватись складають понад 95%.
05 Вересня, 2022 р., 10:13
Для прийняття дитини у школу чи дитсадок потрібно надати довідку форми №063/о «Карта профілактичних щеплень» із позначками про вакцинацію та ревакцинацію в ній.
26 Серпня, 2022 р., 18:35
Після попередньої публікації про йодну профілактику Міністерство охорони здоров'я отримало багато додаткових запитань. Наші спеціалісти подготували відповіді на найпоширеніші з них. 
18 Серпня, 2022 р., 09:19
Складність проблем із психічним здоров’ям можна оцінити за тим, який вплив вони мають на повсякденне життя, а також з огляду на обставини, які призвели до них. Якщо такі проблеми серйозні, вони можуть бути дуже загрозливими, негативно впливати на спосіб життя, відносини з іншими, продуктивність роботи тощо.
15 Серпня, 2022 р., 12:27
На початку серпня в Україну доставили 8 500 десятидозних флаконів вакцини проти гепатиту В (загалом – 85 000 доз) та 100 000 однодозних флаконів багатокомпонентної вакцини проти кору, паротиту і краснухи.
08 Серпня, 2022 р., 16:40
Почала працювати Національна гаряча лінія "Доказово про вакцинацію, грудне вигодовування та харчування дітей до 3 років", створена UNICEF Ukraine та Український католицький університет UCuniversity за підтримки Міністерства охорони здоров’я та USAID Ukraine - USAID Україна у співпраці з ГО "Асоціація сімейних медичних сестер", ГО "ВакциНація" .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь