Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

05 Січня, 2022 р., 11:58
Усі компоненти вакцин безпечні для вашого здоров’я, а деякі з них навіть використовуються у косметології чи харчуванні.
05 Січня, 2022 р., 10:22
Всі діти віком від 6 місяців до 6 років, які не отримали потрібні щеплення від поліомієліту вчасно або отримали їх із порушенням Національного календаря профілактичних щеплень, будуть вакциновані інактивованою поліовакциною (ІПВ). 
31 Грудня, 2021 р., 09:23
У нашій країні новорічно-різдвяні святкування часто асоціюються з багато накритим столом із безліччю страв. І, на жаль, смажена та жирна їжа, в’ялені м’ясо та риба, салати з майонезним соусом стали традиційними атрибутами українського святкового меню.
28 Грудня, 2021 р., 08:55
Час новорічних свят традиційно вважається приводом для гучних та людних святкувань. Проте пандемія коронавірусної хвороби внесла корективи у звичні всім способи проведення зимових канікул. Саме тому потрібно бути пильними та обережними, оскільки COVID-19 нікуди не зник. 
22 Грудня, 2021 р., 14:19
Вакцинуйтеся вже сьогодні! Це захистить вас від тяжкого перебігу COVID-19, госпіталізації чи смерті.
21 Грудня, 2021 р., 11:56
Благодійний фонд «Інститут раннього втручання» за підтримки Уряду Німеччини через Німецький банк розвитку (КfW) розробив посібник порад батькам, якщо їх малюк народився з порушеннями розвитку.
17 Грудня, 2021 р., 09:19
Наближаються зимові свята. Тож час замислитися про те, якими корисними солодощами замінити цукерки, що стали традиційним доповненням подарунків на зимові свята.
09 Грудня, 2021 р., 08:18
Спільно з лікарями, вченими та @INSCIENCE продовжуємо щотижня відповідати на запитання про вакцинацію та COVID-19 від амбасадорів Клубу турботи про здоров’я. 
08 Грудня, 2021 р., 15:05
Дифтерія — це гостре інфекційне захворювання, що передається переважно повітряно-крапельним шляхом. Проте можлива і передача через предмети побуту (посуд, іграшки). Коли дифтерійна бактерія потрапляє в дихальну систему людини, вона виробляє токсин, який блокує синтез білка в клітинах, у результаті виникають тяжкі функціональні та структурні зміни, інколи несумісні з життям.
08 Грудня, 2021 р., 10:02
Україна розширює можливості для лікування людей з туберкульозом, який має широку лікарську стійкість. Це стало можливим завдяки реєстрації Міністерством охорони здоров'я України  інноваційного лікарського засобу – Претоманід. Медпрепарат подарує надію тим пацієнтам, які мали низькі шанси на одужання саме через недієвість вже існуючих препаратів проти важких форм туберкульозу. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь