Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

12 Липня, 2022 р., 15:42
Триває впровадження МОЗ цифрових послуг у сфері охорони здоров’я. Однак через повномасштабне російське вторгнення перехід на е-рецепти відбуватиметься поступово.
04 Липня, 2022 р., 11:51
Найчастіше інфекція ботулізму міститься в таких продуктах, як гриби домашнього консервування, копчена або в'ялена риба, м'ясні та ковбасні вироби, бобові консерви.
01 Липня, 2022 р., 11:55
Харчові токсикоінфекції - це група гострих інфекційних захворювань, що виникають в результаті отруєння людини харчовими продуктами, які містять велику кількість умовно-патогенних мікроорганізмів.
20 Червня, 2022 р., 13:41
Для запобігання розповсюдженню інфекційних та небезпечних захворювань та динамічного спостереження за станом здоров'я працівників в Україні проводять обов'язкові профілактичні медичні огляди.
20 Червня, 2022 р., 11:59
Перинатальні центри України отримують 300 телеметричних кардіографів для вагітних, 10 з них отримають медзаклади Житомирщини.
20 Червня, 2022 р., 11:05
Через військову агресію рф та викликані війною стреси, погіршення побутових умов, багато українців стикаються із загостренням старих і появою нових хвороб, відчувають негативні наслідки впливу на психічне здоров’я тощо.
15 Червня, 2022 р., 13:38
Триває повномасштабна російсько-українська війна. Російські окупанти систематично обстрілюють мирні міста та селища. Кожен вибух несе суттєву загрозу кожному/кожній, хто перебуває в радіусі ударної хвилі від розриву/потрапляння ракети чи снаряду. 
15 Червня, 2022 р., 08:02
З початку військової агресії російської федерації проти України МОЗ прийняло низку рішень та заходів, щоб спростити доступ українців до необхідних медичних послуг та лікарських засобів.
07 Червня, 2022 р., 11:21
Пік кишкових інфекцій зазвичай припадає на спекотну пору року. Підвищена температура навколишнього середовища сприяє поширенню збудників, які викликають захворювання на кишкові інфекції. До організму такі збудники потрапляють, головним чином, з інфікованою водою, зіпсованими та неякісними харчовими продуктами або контактно-побутовим шляхом через брудні руки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь