Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

30 Травня, 2022 р., 11:25
Струс головного мозку — різновид черепно-мозкової травми, що спричиняється ударом або різким рухом (наприклад, під час падіння або ДТП). При цьому головний мозок сильно струшується, і м’які тканини за інерцією вдаряються у внутрішні склепіння черепної коробки. Як це відбувається — добре демонструє відео.
27 Травня, 2022 р., 09:11
Через війну українці переживають значне психологічне навантаження, від дорослих до дітей. Багато людей втратили свої домівки, ще більша кількість змушені залишати оселі у пошуках безпечнішого місця перебування. Відтак цей складний період відбивається на житті кожного, особливо на дітях, адже їхня нервова система ще не сформована остаточно. 
20 Травня, 2022 р., 16:56
50 тис. курсів протиковідного препарату «Молнупіравір», закуплені за кошти держбюджету, передані міжнародною організацією «Crown Agents» для постачання в Україну. Решта – 110 тис. курсів – надійде у країну до кінця травня.
17 Травня, 2022 р., 15:41
Під час війни Програма медичних гарантій продовжує працювати, а пацієнти з онкологією можуть безоплатно отримувати лікування, яке забезпечує держава.
16 Травня, 2022 р., 13:05
Міністерство охорони здоров’я відновлює вимогу про обов'язкове створення  медичного висновку про народження дитини (МВН) в електронній системі охорони здоров’я. Днями було ухвалено відповідний наказ МОЗ, який набув чинності з 12 травня 2022 року.  
12 Травня, 2022 р., 11:39
Міністерство охорони здоров’я України у рамках співпраці з Європейською Комісією доправляють українців, які постраждали внаслідок військової агресії рф, на лікування за кордон майже щодня. Евакуюють дорослих і дітей із важкими пораненнями, опіками та захворюваннями, що потребують спеціалізованої та невідкладної медичної допомоги. 
11 Травня, 2022 р., 15:19
Програма медичних гарантій продовжує працювати навіть під час війни. Пацієнти, як і раніше, можуть отримувати безоплатно медичну допомогу, за яку сплачує держава.
01 Березня, 2022 р., 13:20
За інформацією Спеціалізованої державної установи «Український центр трансплант-координації», наразі, завдяки спільним зусиллям наших громадян та медиків, в короткий термін сформовано запаси компонентів крові, які нині повністю забезпечують потреби з урахуванням поточної ситуації.
07 Лютого, 2022 р., 14:42
На цьому сьогодні, 07 лютого, наголосив заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський під час щотижневого онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.
02 Лютого, 2022 р., 20:26
В Україні триває вакцинація населення проти COVID-19, під час якого всі охочі віком від 18 років можуть щепитися в найближчому центрі масової вакцинації 7 днів на тиждень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь