Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

02 Грудня, 2021 р., 10:24
За даними жовтневого опитування, проведеного на замовлення ЮНІСЕФ, майже чверть українців, які не бажають вакцинуватися від COVID-19, вважають, що мають медичні протипоказання до щеплення від коронавірусної хвороби. Насправді людей з протипоказаннями до вакцинації менше ніж 1% від дорослого населення України, адже щеплення повністю протипоказане лише тим, хто мав важку алергічну реакцію на першу дозу вакцини чи на один із її компонентів. 
01 Грудня, 2021 р., 16:18
Люди у всьому світі об’єднуються, щоби підтримати людей, які живуть із ВІЛ, та згадати про тих, хто втратив своє життя через це захворювання. Це — нагода ще раз нагадати собі і близьким про необхідність регулярного тестування на ВІЛ.  
29 Листопада, 2021 р., 08:33
Коронавірусна хвороба COVID-19 впливає на організм людини з різних сторін. І хоча у першу чергу йдеться про вплив на дихальні шляхи, серцево-судинна система також перебуває під прицілом COVID-19. 
19 Листопада, 2021 р., 08:28
Починаючи з червня 2021 року, за даними Фонду соціального страхування України, було прийнято на оплату понад півмільйона електронних листків непрацездатності на загальну суму, що перевищує 1 млрд грн.
15 Листопада, 2021 р., 09:27
Грип та коронавірусна хвороба COVID-19 небезпечні тяжким перебігом, ускладненнями та ризиком померти. Людина із будь-якою із цих хвороб навіть у легкій формі може інфікувати інших.
15 Листопада, 2021 р., 09:24
12 листопада світ відзначив Всесвітній день боротьби з пневмонією, привертаючи увагу до цього небезпечного захворювання. До появи антибіотиків запалення легень становило серйозну загрозу життю пацієнтів. Наразі ситуація кардинально інша, проте для подолання хвороби важливі вчасно поставлений діагноз і правильно призначене лікування. Адже чим раніше хворий починає боротьбу з недугою, тим вищі його шанси на швидке одужання.
08 Листопада, 2021 р., 13:18
У яких випадках людина має право викликати “швидку”? Як швидко бригада має приїхати? Які випадки належать до категорії “екстрених”? Відповіді на ці питання – у Правилах виклику бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги, затверджених відповідним Наказом МОЗ та Нормативах прибуття “швидкої”, визначених Постановою Кабінету Міністрів.
03 Листопада, 2021 р., 12:15
Міністерство охорони здоров’я вітає ухвалення Парламентом на позачерговому засіданні важливих законодавчих актів, що стосуються сфери охорони здоров’я. Частина з них направлена на боротьбу із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.
29 Жовтня, 2021 р., 11:43
Міністерство охорони здоров’я України направило до управлінь охорони здоров’я Київській міській та обласним державним адміністраціям роз’яснення щодо застосування переліку медичних протипоказань та застережень до вакцинації проти COVID-19. Слід зауважити, що основні рекомендації вже неодноразово розглядалися і приймалися відповідними рішеннями, але наразі є уточненими, оновленими та мають відповідний термін дії.
27 Жовтня, 2021 р., 12:05
Діагностика і лікування онкологічних хвороб входять до Програми медичних гарантій та є безоплатними для пацієнтів. Такі вартісні методи діагностики, як МРТ і КТ, — у пакеті хіміотерапевтичного лікування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь