Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прозорість і підзвітність

14 Серпня, 2024 р., 16:40
Заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Костянтин Лопушанський зібрав робочу групу “Прозорість та підзвітність” для обговорення важливих питань, пов’язаних з цифровізацією будівельних послуг в області. Під час засідання Лопушанський детально розповів про впровадження нової урядової ініціативи – електронного Містобудівного кадастру, що нещодавно була ухвалена на державному рівні.
13 Серпня, 2024 р., 17:21
У липні 2024 року в Житомирській області були оголошені дві значні публічні закупівлі з очікуваною вартістю понад 5 млн грн. Ці закупівлі мають важливе значення для регіону, оскільки стосуються інфраструктурних проєктів, спрямованих на покращення умов та забезпечення громадян якісними послугами.
12 Серпня, 2024 р., 15:22
Одним із ключових заходів в рамках Open Data Academy став тренінг на тему «Діджиталізація органів місцевого самоврядування: підвищення обізнаності у сфері роботи з відкритими даними», який відбувся на базі Поліського національного університету.
09 Серпня, 2024 р., 15:20
Сьогодні, 09 серпня, для членів робочої групи «Прозорість та підзвітність» та уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції, сектором з питань запобігання та виявлення корупції апарату Житомирської обласної державної адміністрації було проведено навчання. Заняття було присвячене вивченню основних положень Настанови Національного агентства з питань запобігання корупції щодо здійснення аналізу контрагентів у публічних закупівлях.
09 Серпня, 2024 р., 11:53
У Житомирській обласній військовій адміністрації відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» щодо публічних закупівель з очікуваною вартістю понад 5 мільйонів гривень, оголошених у першій половині липня 2024 року. Засідання очолив член робочої групи з Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОВА, Анатолій Котенко.
06 Серпня, 2024 р., 14:42
05 серпня відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність», яка здійснює щотижневий моніторинг та аналіз використання коштів державного та місцевого бюджетів. Під час засідання було розглянуто дві закупівлі: 15 млн 221 тис. грн на будівництво тиру для Житомирської академії поліції та 53 млн 731 тис. грн на реконструкцію системи електропостачання котельні з установкою когенераційної установки.
02 Серпня, 2024 р., 15:43
Під час брифінгу йшлося про тендерні закупівлі, які пов’язані з матеріально-технічним забезпеченням підрозділів Збройних сил України.
31 Липня, 2024 р., 15:51
29 липня на засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність» було опрацьовано публічні закупівлі з очікуваною вартістю більше 5 млн грн, які оголошені у І половині липня 2024 року установами, організаціями Житомирської області.
30 Липня, 2024 р., 12:57
29 липня на засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головування заступника начальника ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександра Федька, за участі представника ГУ ДПС у Житомирській області Геннадія Вручинського та голів громад області було обговорено проблемне питання щодо наповнення місцевих бюджетів, а саме актуальність туристичного збору для громад.
29 Липня, 2024 р., 15:56
Фахівці Transparency International Ukraine підготували юридичний аналіз липневих змін до особливостей закупівель під час воєнного стану відповідно до Постанови КМУ №782 від 5 липня 2024.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь