Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прозорість і підзвітність

18 Березня, 2024 р., 16:41
Робота з даними стає все більш популярною серед українських медіафахівців, адже дає змогу створювати аналітичні матеріали у візуально сприйнятливій формі.
15 Березня, 2024 р., 12:25
Представники робочих груп «Прозорість та підзвітність» Житомирщини взяли участь у вебінарі Національного агентства з питань запобігання корупції на тему «Організація роботи з декларування».
14 Березня, 2024 р., 11:29
Державна аудиторська служба України продовжує проводити моніторинг процедур закупівлі в Житомирській області.
11 Березня, 2024 р., 16:47
Відтепер члени сімей публічних службовців можуть погодити передачу своїх даних для заповнення декларацій у декілька кліків у застосунку Дія. Для цього потрібно у Дії підтвердити належність до члена сім’ї декларанта і передачу декларанту даних про себе. А Національне агентство запобігання корупції (НАЗК) збере всю необхідну інформацію і передасть декларанту.
11 Березня, 2024 р., 14:27
На майданчику офіційного медіацентру ОВА начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко традиційно підбив підсумки роботи за тиждень.
08 Березня, 2024 р., 11:12
Під час брифінгу йшлося про результати моніторингу процедур закупівлі, який проводила Державна аудиторська служба України.
04 Березня, 2024 р., 16:52
З врахуванням того що наразі триває перший фінансовий квартал основними предметами закупівлі є: послуга з постачання теплової енергії та електроенергії.
01 Березня, 2024 р., 14:22
Під час брифінгу йшлося про аналіз 33 публічних закупівель з очікуваною вартістю понад 5 мільйонів гривень, які оголошувались суб’єктами господарювання в Житомирській області, в тому числі медичними закладами.
01 Березня, 2024 р., 14:03
В Житомирському регіональному центрі підвищення кваліфікації 319 держслужбовців та особи місцевого самоврядування долучилися до навчання за загальною короткостроковою програмою «Формування професійних компетентностей державних службовців».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь