Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області

Управління забезпечує на території району реалізацію державної політики з питань соціальної підтримки та надання соціальних послуг вразливим верствам населення, зокрема особам похилого віку, з інвалідністю, ветеранам війни (у тому числі постраждалим учасникам Революції Гідності, учасникам антитерористичної операції та особам, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації), особам на яких поширюється чинність Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань», ветеранам війни та членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, захисникам та захисницям України, громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, сім’ям з дітьми, малозабезпеченим особам, багатодітним, внутрішньо переміщеним особам, дітям, іншим категоріям осіб, які згідно законодавства мають право на пільги (крім пільг з оплати житлово-комунальних послуг, пільг на придбання твердого палива та скрапленого газу), соціальної і професійної адаптації військовослужбовців, які звільняються з військової служби, оздоровлення та відпочинку дітей, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, а також з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків.

Графік роботи: понеділок-четвер з 8.00 до 17.00, пятниця з 8.00 до 16.00. Обідня перерва: з 13.00 до 13.48  Вихідні дні: субота, неділя

Контактні дані

Адреса: вул. Франка, 5

Ел. адреса: upszn@krstrda.zht.gov.ua

Телефони: (04142) 9-64-52, факс. 9-62-70


Про затвердження Порядку обробки персональних даних в управліннi соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області

«Про Державний бюджет на 2024 рік» передбачено збільшення прожиткового мінімуму з 1 січня 2024 року

Колективниий договір 2022-2025

Положення про управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації

Наказ "Про затвердження Порядку складення, подання та розгляду запитів на отримання публічної інформації, розпорядником якої є управління праці та соціального захисту населення Коростенської районної державної адміністрації"

Порядок складення, подання та розгляду запитів на отримання публічної інформації, розпорядником якої є управління праці та соціального захисту населення Коростенської районної державної адміністрації.


Право громадян на своєчасність призначення та виплату державних соціальних допомог в умовах реформи системи соціального захисту населення!

 

25 Квітня, 2024 р., 15:07
З 24 квітня до 3 травня кожна територіальна громада України може долучитися до проєкту Мінсоцполітики з підтримки ментального здоров’я та відкрити для своїх мешканців Центри життєстійкості - безпечні безбар’єрні простори психосоціальної допомоги. Це - фінальний відбір у межах експериментального проєкту Міністерства.
17 Квітня, 2024 р., 15:27
16 квітня у приміщенні Житомирської обласної військової адміністрації відбулася презентація проєкту ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату».
15 Квітня, 2024 р., 14:20
 12 квітня 2024 року, відбувся навчальний семінар "Впровадження 10 видів допомог в ЄІССС", організований Державним підприємством "Інформаційно-обчислювальний центр Мінсоцполітики України" за підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми ООН (World Food Programme).  
11 Квітня, 2024 р., 15:00
У Міжнародному дитячому центрі “Артек”, основна частина якого зараз розміщується в закарпатському регіоні, безоплатно зможуть оздоровитися ще більше дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки.
11 Квітня, 2024 р., 11:59
Житомирській обласній військовій адміністрації виділено кошти з резервного фонду державного бюджету на суму 4395,5 тис. грн. на виплату компенсації за спожиті комунальні послуги 30 об’єктам державної, комунальної та приватної власності (відповідно до положень Порядку та умов надання компенсації за спожиті комунальні послуги під час розміщення внутрішньо переміщених осіб у будівлях (приміщеннях) об’єктів державної, комунальної та приватної власності у період воєнного стану, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 р. № 261).
09 Квітня, 2024 р., 19:27
Для покращення життєвих умов внутрішньо переміщених сімей, які проживають у місці тимчасового перебування на території Чоповицької громади передали побутову техніку та продуктові набори. Зараз тут проживає три родини ВПО, серед яких — 5 дітей.
04 Квітня, 2024 р., 14:24
4 квітня 2024 року відбулось засідання Ради безбар’єрності. Участь взяли заступник начальника Коростенської РВА Юрій Ярмолицький, начальник управління соціальної політики Ліля Ситнік, представники структурних підрозділів РВА, директор Коростенської філії Житомирського обласного центру зайнятості Михайло Противень, голова ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Коростенській РВА Ігор Сиромятников.
04 Квітня, 2024 р., 14:16
Сьогодні, 4 квітня 2024 року під головуванням заступника  начальника Коростенської  районної військової   адміністрації, керівника  Координаційного центру Юрія Ярмолицького в приміщенні Коростенської районної військової адміністрації відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення  при Коростенській  районній військовій  адміністрації.
29 Березня, 2024 р., 10:40
22 березня уряд ухвалив зміни до нормативно-правової бази, які допоможуть дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, менше чекати на свої нові родини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь