Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області

05 Січня, 2024 р., 14:11
05 січня  в рамках всеукраїнської програми «Ти як?» відбувся інтерактивний івент «Стежка ментального здоров’я» на базі Коростенької центральної міської лікарні. 
05 Січня, 2024 р., 12:09
«Пакунок малюка» – це одноразова натуральна допомога від держави сім’ям, у яких народилася дитина*. Мета цієї програми – підтримати родину новонародженого та допомогти їй забезпечити належний догляд за немовлям.
03 Січня, 2024 р., 12:25
Чинне законодавство передбачає, що для призначення пільг на житлово-комунальні послуги, пільговик має особисто звернутися до уповноважених органів.
02 Січня, 2024 р., 15:38
02 січня 2024 року, відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Коростенській районній військової адміністрації, під керівництвом заступника начальника Коростенської РВА керівника Координаційного центру Юрія Ярмолицького.
02 Січня, 2024 р., 11:25
З початком повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією, для багатьох родин, що втратили житло, роботу, заощадження, критично важливим стало повернення до самостійного й економічно незалежного життя.
01 Січня, 2024 р., 11:05
Щоб отримати якісний протез, не потрібно збирати кошти та їхати за кордон. Держава забезпечує протезом кожного, хто його потребує!
27 Грудня, 2023 р., 19:30
"Сьогодні, 27 грудня, ми прийняли людей, яких евакуювали з Покровська до Коростенського району", - зазначив начальник Коростенської районної військової адміністрації Олег Рябой.
21 Грудня, 2023 р., 19:30
Малюнки дітей – це магія різдвяних мрій! Поглянь на світ крізь їхнє творче вікно.
21 Грудня, 2023 р., 16:41
Пілотний проєкт Міністерства соціальної політики України з формування життєстійкості набирає обертів: наразі триває процес залучення громад, а паралельно з цим проходить конкурс серед надавачів. Тож, зібравши докупи найчастіші запитання, що лунають як з боку представників територіальних громад, так і від потенційних надавачів, відповідаємо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь