Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області

29 Січня, 2024 р., 16:46
Ментальне здоров’я є невід’ємним від фізичного. Тож наразі тисячі українських медиків первинної ланки, зокрема й сімейні лікарі, проходять навчання за програмою ВООЗ mhGAP.
26 Січня, 2024 р., 10:52
Упродовж 2023 року Міністерство соціальної політики активно працювало над удосконаленням системи підтримки для сімей з дітьми, зосереджуючись також і на цифровізації виплат соціальної допомоги. Важливим кроком у цьому напрямку стала доступність чотирьох видів соціальної допомоги на порталі Дія.
25 Січня, 2024 р., 08:34
Сьогодні, 24 січня, під головуванням першої заступниці начальника Житомирської ОВА Наталії Остапченко відбулося чергове засідання Координаційного центру з питань підтримки цивільного населення області.
18 Січня, 2024 р., 10:45
Днями у місті Житомирі відкрили Центр «СвіТи», де хлопці та дівчата віком від 12 до 16 років зможуть отримати консультацію фахових психологів.
17 Січня, 2024 р., 10:13
Про це інформує Департамент соціального захисту населення Житомирської ОВА.
12 Січня, 2024 р., 10:01
В Овруцькій громаді, 11 січня, відбувся інтерактивний івент  «Стежка ментального здоров’я». Організовано  Координаційним центром підтримки цивільного населення при Коростенській районній військової адміністрації спільно з практикуючими психологами Овруцького центру ПМСД. Запрошені були директори шкіл та садочків, соціальні працівники.
11 Січня, 2024 р., 08:49
Працівниками відділу охорони здоров’я, соціального захисту населення та праці і працівниками Білокоровицької АЗПСМ, 10.01.2024 року на базі Білокоровицької сільської ради було проведено інтерактивний івент  «Стежка ментального здоров’я», з метою привернути увагу до важливості підтримання ментального здоров'я, навчити зберігати стійкість та душевну рівновагу в найскладніших ситуаціях, а за потреби — звертатися за допомогою до фахівців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь