Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області

10 Травня, 2024 р., 16:43
1. Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення (для суб'єктів звернення) 2. Анкета оцінювання доступності публічних послуг (для посадових осіб суб'єкта надання)
08 Травня, 2024 р., 16:45
Щорічно 8 травня відзначається Міжнародний день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, щоб наголосити на важливості того, що роблять співробітники найбільшої в світі гуманітарної організації. 
25 Квітня, 2024 р., 15:07
З 24 квітня до 3 травня кожна територіальна громада України може долучитися до проєкту Мінсоцполітики з підтримки ментального здоров’я та відкрити для своїх мешканців Центри життєстійкості - безпечні безбар’єрні простори психосоціальної допомоги. Це - фінальний відбір у межах експериментального проєкту Міністерства.
17 Квітня, 2024 р., 15:27
16 квітня у приміщенні Житомирської обласної військової адміністрації відбулася презентація проєкту ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату».
15 Квітня, 2024 р., 14:20
 12 квітня 2024 року, відбувся навчальний семінар "Впровадження 10 видів допомог в ЄІССС", організований Державним підприємством "Інформаційно-обчислювальний центр Мінсоцполітики України" за підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми ООН (World Food Programme).  
11 Квітня, 2024 р., 15:00
У Міжнародному дитячому центрі “Артек”, основна частина якого зараз розміщується в закарпатському регіоні, безоплатно зможуть оздоровитися ще більше дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки.
11 Квітня, 2024 р., 11:59
Житомирській обласній військовій адміністрації виділено кошти з резервного фонду державного бюджету на суму 4395,5 тис. грн. на виплату компенсації за спожиті комунальні послуги 30 об’єктам державної, комунальної та приватної власності (відповідно до положень Порядку та умов надання компенсації за спожиті комунальні послуги під час розміщення внутрішньо переміщених осіб у будівлях (приміщеннях) об’єктів державної, комунальної та приватної власності у період воєнного стану, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 р. № 261).
09 Квітня, 2024 р., 19:27
Для покращення життєвих умов внутрішньо переміщених сімей, які проживають у місці тимчасового перебування на території Чоповицької громади передали побутову техніку та продуктові набори. Зараз тут проживає три родини ВПО, серед яких — 5 дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь