Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області

14 Серпня, 2020 р., 15:53
14 серпня 2020 року заступник начальника, начальник відділу та головні спеціалісти управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації взяли участь конференції «Zoom», яку проводив департамент праці, соціальної та сімейної політики облдержадміністрації спільно з головою Житомирської громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я» з питань організації санаторно-курортного лікування та забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації.
14 Серпня, 2020 р., 08:20
13 серпня 2020 року заступник начальника та головний державний соціальний інспектор управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації взяли участь у вебінарі з питань реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 586 «Деякі питання захисту дітей в умовах боротьби з наслідками гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», зокрема щодо сфери дії постанови, а також особливостей розгляду звернення батьків або інших законних представників щодо зарахування дітей на цілодобове перебування до інституцій, процедури зарахування дитини на цілодобове перебування, зміни умов утримання та перебування дитини в інституції.
17 Липня, 2020 р., 15:08
16 липня заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Артем Майданик, керівники структурних підрозділів адміністрації взяли участь в онлайн-конференції щодо результатів моніторингу мережі закладів інституційного догляду та виховання дітей з метою реалізації Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки за підтримки проекту «Супровід урядових реформ в Україні», яку провів Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.
08 Липня, 2020 р., 09:01
8 липня в Україні відзначається День родини. Це відносно молоде свято, його святкують в нашій країні з 2012 року. З давніх часів родина для українців відігравала надзвичайну роль, це найбільша цінність у житті, джерело життєдайної енергії, надія на щасливе майбутнє. Саме у родині формується характер, особистісні якості, прищеплюється відповідальність, порядність, повага до старшого покоління. Родина не тільки наша незамінна і постійна моральна та матеріальна підтримка, а гармонійний та міцний союз родини і держави – один із найважливіших чинників її процвітання, добробуту й благополуччя громадян.
03 Липня, 2020 р., 15:41
Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області повідомляє про те, що 03 липня 2020 року відбулася спільна нарада в Ушомирській сільській раді з питання надання адміністративних послуг соціального характеру мешканцям ОТГ із застосуванням програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада».
01 Липня, 2020 р., 12:17
Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області  повідомляє про те, що 01 липня 2020 року керівництвом управління прийнято участь у вебінарі з питань надання соціальних послуг через ОТГ з 01.09.2020 року та створення Національної соціальної сервісної служби України, а також виконання нової постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 515 про забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, який провів Департамент праці, соціальної та сімейної політики Житомирської ОДА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь