Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області

17 Травня, 2021 р., 14:44
14 травня 2021 року відбулося нагородження переможців онлайн-конкурсу, присвяченого Дню матері, на найкращу розповідь про свою маму «МОЯ МАМА».
07 Травня, 2021 р., 09:47
Багатодітним сім’ям надаються такі пільги:
05 Травня, 2021 р., 15:20
Ми продовжуємо відповідати на актуальні запитання. Розпочинаємо блок відповідей про соціальну підтримку багатодітних сімей.
28 Квітня, 2021 р., 13:02
Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року за № 1057 (зі змінами) затверджено Порядок проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб.
15 Квітня, 2021 р., 10:17
Медичний центр «Нові Санжари» Національної гвардії України є закладом, що надає послуги з психологічної реабілітації постраждалим учасникам Революції Гідності, учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих (померлих) таких осіб.
08 Квітня, 2021 р., 15:04
Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області повідомляє, що 7 квітня 2021 року під головуванням першого заступника голови Коростенської районної державної адміністрації Сергія Кириченка проведено виїзні засідання комісії з розгляду звернень щодо призначення населенню житлових субсидій по відділах управління №2 смт Лугини та №3 м. Олевськ.
02 Квітня, 2021 р., 15:42
Департаментом праці, соціальної та сімейної політики 2 квітня 2021 проведено семінар-навчання для відповідальних осіб райдержадміністрацій, міських, сільських, селищних рад, до компетенції яких віднесені питання видачі посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї.
02 Квітня, 2021 р., 09:12
З метою обговорення стан розроблення обласних планів дій, базові показники 1 квітня Департаментом праці, соціальної та сімейної політики Житомирської облдержадміністрації проведено в режимі онлайн спільне засідання відповідальних виконавців обласного плану заходів «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року.
30 Березня, 2021 р., 16:13
По всіх регіонах України проходить XVІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» від гаслом «Здорові немовлята» з метою закупівлі неонатального медичного обладнання для дитячих лікарень.
19 Березня, 2021 р., 16:08
З метою належного проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року, сьогодні, 19 березня Департаментом праці, соціальної та сімейної політики Житомирської облдержадміністрації проведено в режимі онлайн спільне засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей та засідання обласної комісії з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей з членами обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь