Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з питань ветеранської політики

20 Березня, 2024 р., 12:49
Впровадження телефонної “Єдиної ветеранської лінії” є важливим кроком і складовою нової ветеранської політики на підтримку українських захисників і захисниць та їхніх рідних.
19 Березня, 2024 р., 11:55
Учасники бойових дій мають право на 75% знижку плати за житлово-комунальні послуги в межах встановлених норм споживання.
12 Березня, 2024 р., 14:53
Як трансформувати набутий на війні досвід у силу, коли повертаєшся до цивільного життя? Як взаємодіяти з ветеранами та ветеранками, проявляючи повагу та підтримуючи гідність?
08 Березня, 2024 р., 09:31
У середу, 6 березня, Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів України розпочав прийом заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу "Варто розпочати власну справу".
07 Березня, 2024 р., 11:20
Міжнародне агенство професійних кваліфікацій запрошує на навчання з короткотривалою програмою "Соціально - психологічний супровід ветеранів війни та демобілізованих громадян".
04 Березня, 2024 р., 11:31
Про це повідомив виконуючий обов’язки Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун під час Форуму ветеранського бізнесу “Підтримка ветеранського підприємництва: від національної до регіональної перспективи”.
01 Березня, 2024 р., 15:41
Одним із основних завдань Мінветеранів є формування і реалізація державної політики у сфері соціального захисту ветеранів та членів їх сімей, зокрема, забезпечення соціальної та професійної адаптації, зайнятості, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.
06 Лютого, 2024 р., 11:55
В рамках благодійної акції «Подаруй книгу військовому» відділ з питань ветеранської політики Коростенської районної державної адміністрації проводить збір книг для підтримки військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію в закладах охорони здоров’я Коростенського району.
05 Лютого, 2024 р., 16:38
У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз’яснює ветеранам і ветеранкам, які послуги для перевірки зору можна отримати безкоштовно в офтальмолога. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь