Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з питань ветеранської політики

08 Березня, 2024 р., 09:31
У середу, 6 березня, Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів України розпочав прийом заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу "Варто розпочати власну справу".
07 Березня, 2024 р., 11:20
Міжнародне агенство професійних кваліфікацій запрошує на навчання з короткотривалою програмою "Соціально - психологічний супровід ветеранів війни та демобілізованих громадян".
04 Березня, 2024 р., 11:31
Про це повідомив виконуючий обов’язки Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун під час Форуму ветеранського бізнесу “Підтримка ветеранського підприємництва: від національної до регіональної перспективи”.
01 Березня, 2024 р., 15:41
Одним із основних завдань Мінветеранів є формування і реалізація державної політики у сфері соціального захисту ветеранів та членів їх сімей, зокрема, забезпечення соціальної та професійної адаптації, зайнятості, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.
06 Лютого, 2024 р., 11:55
В рамках благодійної акції «Подаруй книгу військовому» відділ з питань ветеранської політики Коростенської районної державної адміністрації проводить збір книг для підтримки військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію в закладах охорони здоров’я Коростенського району.
05 Лютого, 2024 р., 16:38
У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз’яснює ветеранам і ветеранкам, які послуги для перевірки зору можна отримати безкоштовно в офтальмолога. 
05 Лютого, 2024 р., 12:29
Відділ з питань ветеранської політики Житомирської ОВА інформує, що у 2023 забезпечено навчання для 101 особи з-поміж ветеранів війни та членів сімей загиблих захисників і захисниць України на загальну суму 1,2 млн грн. Ця ініціатива підкреслює значення підтримки ветеранів і їх родин, надаючи їм можливості для розвитку та адаптації до мирного життя.
15 Січня, 2024 р., 13:54
Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.
12 Січня, 2024 р., 15:19
Фахівцями Міністерства у справах ветеранів України розроблено низку роз’яснювальних інфографік, покрокових інструкцій та корисних посилань, які стануть у нагоді українським Захисникам і Захисницям, членам їхніх родин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь