Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з питань ветеранської політики

05 Лютого, 2024 р., 12:29
Відділ з питань ветеранської політики Житомирської ОВА інформує, що у 2023 забезпечено навчання для 101 особи з-поміж ветеранів війни та членів сімей загиблих захисників і захисниць України на загальну суму 1,2 млн грн. Ця ініціатива підкреслює значення підтримки ветеранів і їх родин, надаючи їм можливості для розвитку та адаптації до мирного життя.
15 Січня, 2024 р., 13:54
Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.
12 Січня, 2024 р., 15:19
Фахівцями Міністерства у справах ветеранів України розроблено низку роз’яснювальних інфографік, покрокових інструкцій та корисних посилань, які стануть у нагоді українським Захисникам і Захисницям, членам їхніх родин.
28 Листопада, 2023 р., 14:16
Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2023 № 754  “Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань“ для забезпечення виплат допомоги до Дня Незалежності України особам, які належать до ветеранів війни, проходять службу та не є пенсіонерами, міністерства та відомства, військові формування, підприємства, установи, організації мали подати Пенсійному фонду України інформацію про таких осіб не пізніше ніж до 1 жовтня поточного року.
23 Листопада, 2023 р., 16:46
У зв’язку з повномасштабним вторгненням рф на територію нашої країни кількість ветеранів війни та членів загиблих Захисників та Захисниць України суттєво зростає. Вони віддають своє життя заради свободи та миру. Одним з основних завдань Держави у підтримці ветеранів цієї війни є створення умов для їхньої якнайшвидшої та повернення до мирного життя.
15 Листопада, 2023 р., 16:46
З початку повномасштабного збройного вторгнення рф в Україну понад мільйон Захисників і Захисниць стали на захист та продовжують боронити рідну країну. Наразі демобілізація військовослужбовців відбувається переважно через стан здоров'я внаслідок поранень, отриманих під час участі у бойових діях.
07 Листопада, 2023 р., 15:39
Триває реєстрація на відбір кандидатів до складу Національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях United States Air Force Trials, які проходитимуть 4 – 16 березня 2024 року у Лас-Вегасі, штат Невада, США
06 Листопада, 2023 р., 16:09
Український ветеранський фонд Мінветеранів спільно з «ІСАР Єднання» розпочинають новий конкурс з підтримки проєктів громадських організацій, які допомагатимуть ветеранам успішно адаптуватися до цивільного життя.
20 Жовтня, 2023 р., 15:52
Днями в місті Житомир відбувся Кубок Житомирської області зі стрільби з лука для ветеранів та військовослужбовців, які зазнали поранень чи травм, а також для спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь