Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з питань ветеранської політики

12 Січня, 2024 р., 15:19
Фахівцями Міністерства у справах ветеранів України розроблено низку роз’яснювальних інфографік, покрокових інструкцій та корисних посилань, які стануть у нагоді українським Захисникам і Захисницям, членам їхніх родин.
28 Листопада, 2023 р., 14:16
Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2023 № 754  “Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань“ для забезпечення виплат допомоги до Дня Незалежності України особам, які належать до ветеранів війни, проходять службу та не є пенсіонерами, міністерства та відомства, військові формування, підприємства, установи, організації мали подати Пенсійному фонду України інформацію про таких осіб не пізніше ніж до 1 жовтня поточного року.
23 Листопада, 2023 р., 16:46
У зв’язку з повномасштабним вторгненням рф на територію нашої країни кількість ветеранів війни та членів загиблих Захисників та Захисниць України суттєво зростає. Вони віддають своє життя заради свободи та миру. Одним з основних завдань Держави у підтримці ветеранів цієї війни є створення умов для їхньої якнайшвидшої та повернення до мирного життя.
15 Листопада, 2023 р., 16:46
З початку повномасштабного збройного вторгнення рф в Україну понад мільйон Захисників і Захисниць стали на захист та продовжують боронити рідну країну. Наразі демобілізація військовослужбовців відбувається переважно через стан здоров'я внаслідок поранень, отриманих під час участі у бойових діях.
07 Листопада, 2023 р., 15:39
Триває реєстрація на відбір кандидатів до складу Національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях United States Air Force Trials, які проходитимуть 4 – 16 березня 2024 року у Лас-Вегасі, штат Невада, США
06 Листопада, 2023 р., 16:09
Український ветеранський фонд Мінветеранів спільно з «ІСАР Єднання» розпочинають новий конкурс з підтримки проєктів громадських організацій, які допомагатимуть ветеранам успішно адаптуватися до цивільного життя.
20 Жовтня, 2023 р., 15:52
Днями в місті Житомир відбувся Кубок Житомирської області зі стрільби з лука для ветеранів та військовослужбовців, які зазнали поранень чи травм, а також для спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.
18 Жовтня, 2023 р., 14:57
За підсумками дванадцятої хвилі подачі заяв на гранти для ветеранів 17 переможців отримають кошти від держави на старт або розвиток свого бізнесу на 7,2 млн грн. Загалом від старту ветеранського компоненту грантової програми “Власна справа” переможцями стали вже 136 ветеранів та членів родин учасників бойових дій, які отримають гранти на 54 млн грн. Про це повідомила заступник Міністра економіки України Тетяна Бережна.
18 Жовтня, 2023 р., 09:41
З метою виявлення  конкретних потреб, проблем та ставлення суспільства до ветеранів російсько-української війни Український ветеранський фонд проводить опитування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь