Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відео

16 Березня, 2020 р., 18:00
Відеозвернення Президента України Володимира Зеленського щодо заходів, які допоможуть призупинити поширення коронавірусу.
14 Березня, 2020 р., 13:19
Дорогі українці! Сьогодні відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України щодо протидії поширенню коронавірусу.
26 Лютого, 2020 р., 19:44
Про те, що таке коронавірус і як від нього захиститися йдеться у відеоролику МОЗ України. Зокрема, українцям радять уникати контакту з людьми, у яких є ознаки підвищеної температури і кашлю, правильно використовувати медичні маски та засоби індивідуального захисту, особливо в медичних установах, мити руки з милом або дезінфікувати їх спиртовмісним антисептиком.
24 Лютого, 2020 р., 11:52
В сюжеті КоростеньТВ начальник Коростенського міськрайонного відділу УДСНС України в Житомирській області Сергій Рудзик закликав громадян не випалювати суху траву та сухостій та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки у побуті.
21 Лютого, 2020 р., 15:19
22 лютого, сім років тому, перестало битися серце нашого славетного земляка – Миколи Федоровича Сингаївського – поета, відомого публіциста, прозаїка, кваліфікованого перекладача, журналіста та автора невмирущих всесвітньовідомих «Чорнобривців».
18 Лютого, 2020 р., 10:09
Якщо я буду споживати послуг менше норми, то в мене заберуть субсидію! – саме цей міф викликає найбільший страх у отримувачів субсидій. Та пам'ятайте це лише міф. Заощаджувати воду/тепло/світло/газ, навіть якщо ви отримуєте субсидію, треба! Ви зможете зменшити свою обов’язкову частку плати за комірне. А держава може стати менш енергозалежною.
17 Лютого, 2020 р., 14:05
У центрі сюжету соціальної реклами проєкту «Дія. Цифрова освіта» – харизматична та енергійна пані Світлана. Вона давно сплачує всі квитанції в інтернеті, вміє правильно гуглити та перевіряти новини, знає про послугу єМалятко та інші, користується онлайн прогнозом погоди, профі в соцмережах – слухає музику, ділиться рецептами, вітає перша зі святами.
08 Лютого, 2020 р., 12:18
Встановлення камер спостереження, буріння свердловин з питною водою, кардинальні рішення в галузі освіти та медицини – це новини з району. Що відбувається сьогодні в селах та на якому етапі процес децентралізації – розповідає Юрій Тарасюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь