Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вірю в ЗСУ

17 Січня, 2024 р., 15:52
Бойовий підрозділ, у якому ти знайдеш своє істинне призначення та відчуєш справжній дух побратимства. Тебе супроводжуватимуть кращі військові інструктори та досвідчені командири.
17 Січня, 2024 р., 10:22
Десантно-штурмові війська — братерство справжніх воїнів.
10 Січня, 2024 р., 18:44
Сьогодні, 10 січня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко спільно зі своїм заступником з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександром Федьком провели робочу зустріч рекрутами 3-ої окремої штурмової бригади. Очільник області подякував представникам підрозділу за вдалі контр-наступальні операції та непохитну стійкість у обороні на фронті, зокрема, у Бахмуті.
08 Січня, 2024 р., 09:52
Дякуємо тобі ,наш захиснику, за мужність,силу, витривалість, патріотизм. Дякуємо особисто тобі, твоїм побратимам, всім захисникам за те,що ціною свого здоров'я та життя бороните нашу країну,твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, щоб ми могли жити в затишних оселях та працювати. Нехай сили твої міцнішають і ангел-охоронець завжди буде з тобою.
26 Грудня, 2023 р., 16:14
Житель с. Гулянка Смиковський Віталій Петрович нагороджений Головнокомандувачем Збройних сил України високою нагородою - почесним нагрудним знаком  «Золотий Хрест».
21 Грудня, 2023 р., 16:55
«Ми відзначаємо Героїв України – солдатів і матросів, сержантів і офіцерів, які виявилися здатними на такий чин, що його вага впливає на життя держави, на моральний дух наших воїнів і загальну силу України. Це люди, чия сміливість надихає. Це воїни, які повели себе в боях взірцево і які, не жаліючи себе, проявили абсолютну самовідданість – абсолютну вірність завданню боронити Україну та дбати про побратимів.
19 Червня, 2023 р., 12:01
За сумлінну службу і відданість Батьківщині Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України почесним нагрудним знаком «Сталевий Хрест» відзначено Бобровника Юрія Вікторовича з села Жубровичі.
25 Квітня, 2023 р., 12:21
Каже 33-річний Андрій — командир роти стрілецького батальйону 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького
10 Квітня, 2023 р., 09:53
Дива не просто трапляються - вони втілюються руками наших хірургів! Операція, що була втілена днями у одному з прифронтових шпиталів у народі називають "дістали з того світу".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь